Melyik volt eddig a legkellemetlenebb pillanatod az életben?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 15:15
1/3 anonim 

válasza:

Mikor egy sorozat vizsgán elbuktam a nyáron. De ez egyben egy nagy tanulság is volt!
2/3 anonim 

válasza:

Barátnőmmel utaztunk metrón, felálltunk, h le tudjunk szállni, és hirtelen fékezett a metró, visszazuhantam az ülésre és a bal kezem a mellettem ülő srác intim zónájához igen közel landolt. Aztán annyira röhögtem magamon, h visító hangon kértem elnézést a sráctól.
Kellemetlen volt ugyan, de napokig ezen röhögtünk barátnőmmel.
L
3/3 anonim 

válasza:

haat...egyszer elmentunk a parommal uszni, o egy feher polot viselt es egy fekete napszemuveg volt nala, beraktuk a cuccokat a szekrenyben es mentunk atoltozni, harom atoltozo fulke volt egymas mellett es mind uress, en bementem az elsoben aztan hallottam, hogy a mellettem levobe is csukodott az ajto, (a fulkek olyanok voltak h bentrol kicsit atlehetett nyulni a masikba mivel ott volt az ablakparkany es egy picit atlatni is lehetett de csak az ablakparkanyt, szoval lattam h a szomszedos fulkeben levo ablakparkanyra ledobnak egy feher polot na meg egy napszemmuveget biztos voltam benne h a parom az ....gondoltam magamban jol megviccelem azzal h atnyulok es ellopom a polojat:)) atis nyultam megragadtam a polot csakhogy valaki utanna nyult es visszarancigalta ..akkor jottem ra h nem a parom van a szomszedfulkebe (ugyanis utolag kiderult h o a harmadikba ment be) NAGYON MEGSZEGYELTEM MAGAM nemis mertem kimenni a fulkebol de muszaj volt aztan mikor kimentem 3 lany nezett felem es osszesugtak valaoszinu azt h elakartam lopni a polot, eges volt az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!