Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a karácsony...

Miért van az, hogy a karácsonyi időszak után elmúlik minden jó?

Figyelt kérdés
Karácsony időszak alatt legalább az ember ki tud kapcsolódni, de utána újévkor ismét jön a valóság, a szar élet. Jobban szembesülök azzal, hogy míg mások boldogok, addig az én életem egy rakás szar. Míg másnak gyerekei vannak, csodás férje, egy jó karrierje, addig én csak arra várok hogy mikor fogok meghalni.
dec. 30. 22:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra koncentralsz, hogy az eletedben mi minden szar, akkor soha nem is leszel boldog.

Tanuld meg ertekelni a jo pillanataidat, abbol erot meriteni, es azok miatt boldog lenni.

Ez fejben dol el.

Barki lathatja egy rakat szarnak az eletet, mert mindenkinek van baja, raadasul a sajatja a legnagyobb.

De a jo dolgokat is lehet figyelni, kerdes hogy nalad melyik elvez prioritast

dec. 30. 22:46
 2/23 A kérdező kommentje:
Az én életemben semmi jó dolog sincs. Nincs egy munkahelyem, ahol megbecsülnének, és én is érnék ott valamit, nincs férjem, nincs gyerekem.
dec. 30. 22:48
 3/23 anonim ***** válasza:
És mindehhez hány éves vagy?
dec. 30. 22:49
 4/23 A kérdező kommentje:
3X.
dec. 30. 22:49
 5/23 anonim ***** válasza:
0%
31 vagy 39? Mert nem mindegy.
dec. 30. 22:50
 6/23 A kérdező kommentje:
Inkább még a harminchoz közel.
dec. 30. 22:51
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az átlag emberek akik dolgoznak nem tudnak kikapcsolódni, mehet az ember szállodába, ihat 25e ft-os Jack Daniels-t, 32 éves vagyok de tudom hogy ezek pillanatnyi, pár órás örömök.

Voltam külföldi nyaraláson, ahol más él, én abban láttam a paradicsomot, jó idő, szép növények, sokáig van élet sötétedés után, és amikor haza jöttem volt hogy pityeregtem hogy annak vége, pedig nem kerül többe a kiköltözés mint Debrecenben 50 milliós ház.

Itthon szar az élet, az emberek is csórók de többnek akarnak látszani mint amik valójában, és eszerint mérik az életet, ismerkedés, párkapcsolat.

Itt ritka amikor tényleg rád néznek, külföldön meg ismeretlenül is olyan kontaktusok alakulnak ki hogy jobban érzi magát az ember, pedig csak udvarias voltál mondjuk.

dec. 30. 22:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Én mindenhez, és mindenhova túl kevés vagyok.
dec. 30. 22:56
 9/23 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon fiatal vagy még. Én 34 évesen találkoztam a férjemmel és 36 évesen lettem anya. Most pedig már kamasz is.

Semmiről nem vagy lemaradva.

dec. 30. 23:01
 10/23 anonim ***** válasza:
26%
Kérdező, nyiss a világ felé és keress mindenben valami szépet, jót. Majdnem minden rosszban van valami jó dolog, és minden jóban van valami rossz dolog. Ez az én mottóm az életben, ezek segítenek átvészelni a nehéz időszakokat. Ha párt akarsz magadnak, előbb magadat kell rendbe tenned. Boldognak kell lenned egyedül, és még kell tanuld értékelni az életet. Nincs sok időd rá, így legyen ez mondjuk az új évi fogadalmad. Próbálj meg nyitott lenni az emberekkel, járj el valahova, ha engedi az időd, ha szar a munkahelyed, keress valami mást, ami boldoggá tesz. Lényeg az legyen, hogy légy elégedett az életeddel. Aztán meg jöhet a párkapcsolat.
dec. 30. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!