Kinek hogyan fog telni az elkövetkezendő időszak, a karácsony, az elkövetkezendő napok, ki mikortól lesz szabadságon, stb?
:)
22N
Nekem idénre már szabadság van, Anyuval összeszedjük a karácsonyi ajándékokat a család többi tagjainak, fát díszítünk, csomagolunk, takarítunk, sütünk.
Többieknek még ez a hét végig munka de hétvégétől már ünnepelünk, pihenünk.
Advent estékre forralt bort készítünk, gyertyát gyújtunk, beszélgetünk a nappaliban.
Valamilyen karácsonyi aprósütit sütünk, szeretjük ha betölti a lakást az illata. :)
Remélhetőleg 23-án már szabadságon leszek, főznöm nem kell az ünnepre, csak sütni.
Országjáró karácsony lesz, legalább 3 helyre kell mennünk, 1000 kilométert biztos utazunk. A logisztikai része még megoldásra vár. A két ünnep között is dolgozok, szilveszterkor csak a szomszédba megyünk, nem lesz nagy buli.
Én is dolgozom még a héten :) utána szabin vagyok :)
Csak érdekel, hogy kinek hogyan telik.. :)
Én nem dolgozom, táppénzen vagyok, pár hónap múlva szülni fogok. :) A héten megcsinálom a nagytakarítást szép kényelmesen, ráérősen, becsomagolgatom az ajándékokat és feldíszítem a házat.
A férjem a héten még bemegy a munkahelyére, jövő héten hétfőn és kedden itthonról fog dolgozni, azután egészen január 5-ig szabadságon lesz. :)
December 23-án rendezünk nálunk egy előkarácsonyi bulit a barátainknak, lesz közös fadíszítés, vacsora, stb. 24-én elmegyünk a szüleimhez, ott leszünk karácsonykor végig, 27-étől 30-ig a férjem szüleinél leszünk, szilveszterkor bulizunk a barátainkkal, azután pedig 4 napig csak lógatjuk a lábunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!