A ti családotok (is) stresszel a karácsony miatt?
Nem a karácsony miatt, hiszen azt imádom. A kedvenc ünnepem az évben, és mindig nagyon várom.
Az stresszel pont, hogy nem tudok rá megfelelően készülni és hangolódni, mert most van a munkában a legnagyobb hajtás. Ma is 13,5 órát dolgoztam, és hulla vagyok. Szalad a ház, nincsenek ajándékok... És közben úgy, de úgy hiányzik a hangulat!! :(((
Regebben mindig stresszelt anyu, mert neki baromi fontos volt,mhogy töléletes legyen.
Valahol megértettem, mer amíg titok volt a "Jézuska" addig apu kb sza.rt az egeszre, mármint a segítség részén, és anyura maradt mindig, és emeitt feszült volt, apu csaka jó részét vett ki.. Azóta is votak feszültségek, de vegre olyan a karácsony, amilyennek lennie kell..
Én stresszelek kicsit, mert nincs időm az ajándékokra.. De vegre ma kitalaltam..cak minden nap a voltok zárásakor érek haza, és mind a két hétvégémen céges program lesz, úgyhogy 1 Napba( nost vasárnap) kell besűríteni az egészet. A férjemnek pedig még nem tudom mit adjak.
De egyébként nem szoktam rajta különösebben, ha már mindenkinek kitaláltam mit kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!