Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a karácsony...

Miért van az, hogy a karácsonyi időszak után elmúlik minden jó?

Figyelt kérdés
Karácsony időszak alatt legalább az ember ki tud kapcsolódni, de utána újévkor ismét jön a valóság, a szar élet. Jobban szembesülök azzal, hogy míg mások boldogok, addig az én életem egy rakás szar. Míg másnak gyerekei vannak, csodás férje, egy jó karrierje, addig én csak arra várok hogy mikor fogok meghalni.
dec. 30. 22:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közben se jó, baromi nem.
dec. 30. 23:41
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Az nem jutott még eszedbe, hogy picsogás helyett tegyél érte, hogy ne legyen szár életed? Ha nincs munkahelyen, szerezz egyet. Ha nem tudsz, tanulj olyan szakmát amivel el tudsz. Egy mártír, depresszív nő senkit nem vonz. Járj pszichológushoz ha máshogy nem megy, de olvasgatsz is önfejlesztő könyveket, tegyél érte. Mindig könnyebb csak ülni és panaszkodni, mint bealdozni az idődet, elfaradni, kimerulni, áldozatot hozni ami később megterul. Te el sem akarod kezdeni, ez itt a baj és ezért szar az életed.
dec. 30. 23:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is eszembe jutott, hogy egy hét múlva mehetek vissza a darálóba.

Jó kis hajnali 4.10-es kelés, aztán 8 óra egy rakás emberrel, akiket egy pohár vízben megtudnék folytani.

dec. 30. 23:51
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
#14 az nem a kérdező volt, nagyon okos.
dec. 30. 23:58
 15/23 A kérdező kommentje:
Én senkinek nem írtam privát üzenetet.
dec. 31. 00:01
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor annak szól, aki írta!
dec. 31. 00:39
 17/23 A kérdező kommentje:
Kicsit túl élénk a fantáziád, de higgy amit akarsz, nem kell ide írnod
dec. 31. 00:48
 18/23 anonim ***** válasza:
78%

Addig örülj még nincs gyereked.

Ha így is nehezen boldogulsz mi lenne gyerekkel?

Meg pláne ne egy társ vagy gyerek legyen a boldogság.

dec. 31. 03:52
 19/23 anonim ***** válasza:

A Karácsonyra sok ember hetekig készül, emiatt is foghat el a szomorúság, hiszen mindig hamar eltelik.

Egyébként az nem lenne megoldás, hogy konzultálj egy szakemberrel? Sajnállak a pesszimizmusod miatt, remélem, jobbra fordul majd az életed.

dec. 31. 08:28
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is valamiféle szakember lenne a megoldás. Plusz hogy kitalald, te ki vagy valójában, milyen élet szerezne örömet és ehhez milyen döntések szükségesek. Ha másokhoz méred magad, az a garantált boldogtalanság, mert az a mások élete. Nincs ezek közül olyan összetevő, amiket felsoroltál, ami önmagában boldoggá tenne.

Szóval keresd meg, mi/ki segítene jobban megismerni önmagadat, és vágj bele! Akar most is korulnezhetsz, és már attól reménytelibben nezhetsz a következő év elé.

dec. 31. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!