Miért van az, hogy a karácsonyi időszak után elmúlik minden jó?
Figyelt kérdés
Karácsony időszak alatt legalább az ember ki tud kapcsolódni, de utána újévkor ismét jön a valóság, a szar élet. Jobban szembesülök azzal, hogy míg mások boldogok, addig az én életem egy rakás szar. Míg másnak gyerekei vannak, csodás férje, egy jó karrierje, addig én csak arra várok hogy mikor fogok meghalni.dec. 30. 22:42
21/23 anonim válasza:
Nyafogás helyett megtölthetnéd az életed tartalommal is.
22/23 anonim válasza:
Karácsonykoŕ pontosan mi volt a jó? Hogyan mivel kapcsolódsz ki? Mi okoz örömet?
Én most pár éve utálom a karácsonyt, és alig várom hogy túlessünk ezen az egészen és visszatérjenek a hétköznapok. Ez azért van mert nem tudom úgy alakítani ahogy szeretném, csak az elképzelés van a fejemben, és a valóság nagyon messze van tőle.
Kezdj el valamit tenni aktívan, kezdj el egy tanfolyamot vagy valamit, amitől úgy érzed hogy előre haladsz hogy teszel valamit hogy jobb lehessen.
23/23 anonim válasza:
Most jön a jó. Kereskedelemben dolgozok mint alkalmazott. A sok paraszt kivásárolta a boltot decemberben, elszórták az összes pénzük. Így olyan fszverés van nálunk hogy ezt a kommentet írom munkaidőben. És ez február közepéig általában így is marad. Én élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!