Karácsonyi időszak előtt és után közvetlenül nektek is sűrűk szoktak lenni az időszakok?
Figyelt kérdés
Karácsony előtt 1 hét külföld, karácsony 1. napja párom szülei, 3. napján én szüleimhez, bónusz programként 2 napra rá párom nagyszülei, 25-én itthon, de sütögetéssel, stbdec. 8. 14:08
1/5 anonim válasza:
Már nem, mert a rokonok többsége meghalt. Amikor járkáltunk, bár fárasztó volt, de szerettem. Most meg bár ha még élnének, természetesen szívesen mennék hozzájuk, örülök a 3 nap bekuckózásnak.
2/5 anonim válasza:
Igen, de egészen másképp. (Egyetemista vagyok, a karácsony már vizsgaidőszak.)
3/5 anonim válasza:
Gazdasági területen dolgozom ilyenkor nagy az évvégi hajrá, sokat dolgozom. Emellett ott van a karácsony miatti feladat: takarítás, ajándékvásárlás, bevásárlás, ami rám marad, mert a férjem is sokat dolgozik ilyenkor. Beosztom az időt, már novemberben megveszem az ajándékot, takarítok, decemberben apránként a főzési alapanyagokat. Így is fárasztó azért.
4/5 anonim válasza:
Suru, igen. De igazabol valojaban csak azert mert ilyenne csinalom. Szeretem ilyenkor a porgest, az adventi vasarokat. Mar negy orszag adventi vasarat megneztuk. Akkor szeretem a sutes es a diszites reszet is.
5/5 anonim válasza:
Igen sűrű. Cukrászműhelyben dolgozok így már pár éve megtapasztaltam már milyen ez az időszak csak igazán. Mióta együtt élünk a párommal otthon is van jócskán mit csinálni. Ez a hetem még enyhe szerencsére, de a jövő hét lesz brutális egészen 24 ig. Az itthoni teendőket, ajándékvásárlást, becsomagolásokat már letudtam szerencsére, mert időm ezekre úgy sem lesz már. Főzni nem kell, mert hozzánk senki nem jön, mi megyünk majd. Sütni azt fog kelleni, de nem sokat, és letudjuk hamar a párommal.
Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!