Létezik olyan család ahol valóban olyan egy karácsonyi összejövetel mint ahogy az amerikai filmekben van bemutatva?
Sajna soha nem tapasztaltam meg azt az érzést, irigykedve nézem a filmeket, a tökéletes szereplős reklámokat.
Nade van ilyen a valóságban?
Nekem a karácsony egy merő idegeskedésből áll vagy ha nem abból, akkor egy lapos hosszúhétvégének tűnik...
Csak olyan hosszúhétvége amikor folyamat főzök, sütök vagy a kedves családtagok jönnek akiket ki kell szolgálni. Meg persze vigyorogni, mert hát karácsony.
Az anyagi oldalát nem is említem. Az katasztrófa.
"Az aki pedig a szarvason volt kiakadva jelzem 4 ezer forint kilója a szarvascombnak, ezerszer laktatóbb, mint egy pulykamell pl... és -számunkra- karácsonyi különlegesség. Aki ezt nem érti azzal nem tudok mit tenni."
De akkor ne sírj, hogy drága. Van olcsóbb lehetőség, te ezt választottad.
82: hát ezt nem értem én sem.....
Itt sír-rí, hogy dráááááága, utána meg azt írja, hogy de laktatóbb...
Tudja már eldönteni, hogy mi kell neki!
Nyilvános nyígásból még soha nem lett semmi...
2 felnött fiam van de nekik is teljesen megfelel iglo csirke falatok bundåzva és lányomnak meg iglo hal bundázva ,krumpli pürėvel ,vagy rizsel. egyféle sütivel . soha nem panaszkodtak hogy ez kevės nekik .
én kb 10 ha nem több ėve felhagytam sok fogåsos kaják csinålåsåval karácsonykor.
Nálunk meghitten telnek az ünnepek.Már 22-én elkezdünk sütni,hogy 24-én már csak főzni kelljen. De mi szeretjük a karácsonynak ezt a készülődési részét is, meghozza az ünnepi hangulatot.:)
Utána együtt nézünk karácsonyi filmemeket vagy társasozunk.
De kérdező nálatok nem létezik olyan, hogy mérték evés?! Ha vagytok négyen akkor miért egy ember eszi meg a négy adagot? Szépen felnevelted a fiaidat mondhatom. És az, hogy tinik nem mentség mert nálunk is van 3 nagy fiú gyerek mégsem esznek úgy mint a disznók!
Ha a férjed meg húza a száját akkor főzzőn meg ő! Úristen..2023 lesz jövöre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!