Vannak olyanok itt, akiknél már elkezdődtek a karácsonyi családi, rokoni viták, veszekedések, nézeteltérések a különféle okok (egyéni életfelfogás, beállítottság, családi állapot, szingliség, politikai nézet stb) miatt?
Figyelt kérdés
Idén ugyan nem töltöm a tág rokoni körrel (15+ fő) a karácsonyt a járvány miatt, de mindig eszembe jut, hogy bármennyire is ünnepélyes volt karácsonykor a hangulat, mindig voltak veszekedések a családtagok, rokonok között a politika, vallási meggyőződés, gazdaság, falusi pletykák, új barátnő, házasság/esküvő stb miatt.2021. dec. 24. 13:22
1/14 anonim válasza:
Hála Istennek, toleránsak vagyunk.
A pártállás másodlagos, sőt, nem számít.
2/14 anonim válasza:
Sosem vesztem még össze senkivel karácsonykor. Ma itthon vagyunk a gyerekekkel és a férjemmel, holnap jön a tágabb család hozzánk (csak a mi nappalinkban férünk el kényelmesen 15-en + imádok sütni-főzni).
3/14 anonim válasza:
Mióta saját családom van, meg soha nem fordult elő karácsonykor veszekedes. Mondjuk máskor se nagyon, mert a megbeszéles híve vagyunk, plusz tiszteletben tartjuk a másik véleményet, nem kötünk bele.
Neki az a véleménye, nekem meg az. Ez sose vita téma.
Amikor gyerek voltam, sose telt el ünnep veszekedés és sírás nélkül apám alkohoizmusa miatt.
Nehéz ünnepek voltak lelkileg... Pedig mennyire szerettem apámat, te jó ég... Sajnos a pia mindent elrontott.
Mi nem iszunk egyáltalán.
4/14 anonim válasza:
Csak a szokásos... Minden évben. Szerencsére még idén nem volt vita
5/14 anonim válasza:
Egyedül vagyok! Magammal meg nem vitázok. 😂😂😂 Majd jönnek a lányaim velük se szoktam.
6/14 anonim válasza:
Politika, vallás, fizetés, káromkodás meg ilyenek tabuk, mindenki betartja.
7/14 anonim válasza:
Rokonok sincsenek itt nem is jönnek szerencsére
8/14 anonim válasza:
Soha nem volt vita karácsonykor nálunk...
Tudod, a szeretet ünnepe 😉
9/14 anonim válasza:
Nálunk mindig van vita...ma is. Tavaly is volt. Ez van.
10/14 anonim válasza:
4 év óta először volt most igazi békés karácsony, nagyon örültem ennek, igazán vágytam rá! Ma letudtuk az egész rokonságot egyben, kis család vagyunk, szóval veszekedésre mostmár nincs lehetőség. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!