Miért találkoznak a rokonok karácsonykor úgy is, ha a valóságban utálják egymást?
A kérdés jó.
Nem tudom.
Azt gondolják, majd most jól megszeretjük őket az egész éves tahóskodásuk ellenére.
Hozzánk is akar jönni olyan, akit gondolatban már vagy 50x eltüzeltem élve , benzinnel lelocsolva.
"Hagyomány"
Egyszerű, egyik karácsonyon nem jelent meg az egyik rokon, aki gyűlölte - okkal - a másikat, egész este ő volt kibeszélve.
Többet én sem mentem el:)
Mert "hagyomány". Sok helyen a karácsony, vagy bármi hasonló egy rakat ostoba, képmutató ember "ünnepe".
A vicc, amikor te skippeled a francba, akkor rögtön nagy lesz az egyetértés, hogy TE vagy idióta. :D
Szánalmas, én lassan tíz éve nem járok haza karácsnyozni. Elég volt 21 éves koromig - konkrétan a hányinger kerülgetett azoktól az emberektől, főleg, hogy őszinte vagyok, és megmondom, ha valami nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!