Utolsó csepp lenne nálatok a pohárban, ha a párod nem találkozna veled a karácsony alatt?
Vagyis a 3 nap alatt úgy néz ki nem jut el hozzám, különösebb indokokkal... Nem a legragaszkodóbb-, problémamentesebb kapcsolatról van szó, de ez akkor is megvisel!
Ez alapján nektek is az a véleményetek, hogy egyáltalán nem vagyok fontos neki, vagy én reagálom túl?
Én is azt hittem, amíg meg nem mondta végül.
De remélem azért nálatok nem így alakul.
Bár én túl sok jóra nem számítanék.
Nem reagálod túl. Én minden barátommal (20 év alatt volt egy-pár) az első közös karácsonyon is találkoztunk, nem csak kettesben, hanem családi körben is.
Ettől a pasitól legjobb lesz megválnod, valóban nem vagy fontos neki, szakítani meg azért nem akar, mert ez így neki nagyon kényelmes helyzet: semmi elvárás vele szemben, azt csinál, amit akar.
Nem biztos, hogy nem vagy fontos neki. Én a barátomat ma láttam utoljára és legközelebb szilveszterkor találkozunk, mert anyuka azt mondta. Anyuka fizeti az egyetemet, anyuka ad zsebpénzt, fizeti az albérletet stb.
Szemét egy helyzet, de diákmunkával nem keresne annyit, amennyit kellene. Ha pedig igen, akkor annyit kellene dolgoznia, hogy ugyanott lennénk.
Örülj neki, hogy három nap múlva találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!