Mi legyen karácsonykor?
Én mindig ragaszkodom az első naphoz, leve így kezdtem a kapcsolatomban is, hogy 25. az én anyukám napja.
Nem vitatéma.
Anyósod ha nem érti meg, így járt. A Párod kell, hogy melléd álljon, ő csak felfogja agyilag, hogy csak 25-én mehettek a te szüleidhez?!
Mintha az én helyzetemet olvasnám. Első kérdés: hány éves vagy, és te a nő vagy, vagy a férfi?
A szokás úgy mondja, hogy a karácsony első napja a lányos szülőké, a második a fiúsé. Ez az alap, ebből kell kiindulni.
Nálunk a következő a helyzet: 24.-én este 5-kor kezdünk szüleimnél (így én 24.-én egész nap itthon vagyok, és ő is csak este 5-re jön át), este 8 körül megyünk az ő szüleihez. Ott alszunk náluk, majd 25.-én délben irány anyósom anyja. Ott vagyunk 4-ig, aztán megyünk nagynénjémékhez, estig ott vagyunk. 25.-én este nálunk alszunk, 26.-án délben meg megyünk apósom szüleihez (az én nagyszüleim nem élnek már.)
Nálunk ott volt probléma, hogy anyósom kitalálta, hogy mi ne menjünk nagynénjémékhez, mert arról volt szó, hogy már 3-kor eljövünk. :D De én közöltem, hogy nekem nem muszáj ott lennem egyik családi programom sem, ha ekkora gond, hogy nekem is van családom. Innentől kezdve érdekes mód már nem volt probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!