Akiknek már nincs senkijük, azok is lehangoltak így karácsony elött?
... azok IS ...?
Miért, akinek van családja, az lehangolt?
Egyébként szerintem embere válogatja, ki hogyan tudott "megbékélni" a családtagok elvesztésével, ill. a szürke hétköznapokon mennyire érzi magát egyedül. Lehet, hogy 24.-én este egyedül van, de a további 2 napon (ha egyébként vannak barátai) szinte "ég a telefonvonal", és rögtön feledteti az előző estét. Másrészt, szinte biztos vagyok abban, hogy itt, ezen az oldalon nagyon jól el fognak tudni "beszélgetni" egymással, és máris elűzték a magányt.
Szia!
Nekem 2 éve meghalt a Barátnőm, 5 hónapja az Édesanyám és ma tudtam meg, hogy nagyon beteg egy legjobb Barát, nem tudni, mennyi ideje van hátra, szóval most aztán teljesen kész vagyok!:-(
ezt nem úgy értettem,hanem úgy hogy úgy mint én?!
mekem nincs senkim,24 vagyok,néhány hónapja külföldön élek,nem ismerek itt senkit,és eléggé kivagyok borulva
19,58 vagyok!
Gyuszkó! Fogadd részvétem. A legjobb barátodat még ne temesd! Látogasd olyan sűrűn, ahogyan csak teheted! Add neki az erőt, a hitet, hogy képes leküzdeni a betegséget. Mesélj neki, mennyi minden öröm, boldogság és egyéb jó vár még rá az életben. Mondd el neki, hogy nem hagyhat itt téged, neked is (nemcsak az ő szüleinek) szükségetek van rá. Meg kell hogy gyógyuljon, és képes arra, hogy megtegye, csak akarnia kell az életet.
Bízom benne, hogy a papáddal együtt azért ha nem is gondtalan boldog, de BÉKÉS KARÁCSONYT tudtok "összehozni". Szívből KIVÁNOK NEKTEK minden jót. Nem lesztek egyedül, a mamád is ott lesz veletek, azon kívül, hogy szívetekben él, ha erősen gondoltok rá, érezni fogjátok, hogy ott ül az asztal mellett a régi helyén!
19:58,
köszönöm,kedves vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!