Akiknek már nincs senkijük, azok is lehangoltak így karácsony elött?
off
Gyuszkó.19!
Nézzétek meg a barátoddal együtt a Fifti-fifti című filmet!
on
Karácsony előtt, után és alatt egyformán lehangolt vagyok. Számomra a december vége és a január eleje az év legrosszab része. Ilyenkor derül ki leginkább, mennyire felesleges a létem. Szóval vigasztaljon, hogy másnak is sz@r. :)
Hogy érted, hogy nincs senkid? Külföldön vagy, de itthon nincs családod? Velük lehetnél neten kapcsolatban. Ha itt leszel majd, én is szívesen meghallgatlak... Én meg azért vagyok lehangolt, mert két elkényeztetett gyerekünk követelőzésétől félek előre, pedig a karácsony nem erről kellene, hogy szóljon, hanem az együttlét öröméről, a szeretetről.
52 N
28 éves vagyok.. Szülőkkel élek.. Gyűlölöm a karácsonyt... Hogy miért? Egyedüllét, magány... Tudom, itt vannak szüleim, és örülnöm kéne neki. Örülök is! Viszont hiányzik egy társ... egy partner... :( nagyon rossz, főleg így karácsonykor... főleg most, hogy egy nagyon aranyos lánytól ismét "pofont" kaptam :(
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!