Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek már nincs senkijük,...

Akiknek már nincs senkijük, azok is lehangoltak így karácsony elött?

Figyelt kérdés
karácsony,család,egyedül
2011. dec. 22. 19:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

off

Gyuszkó.19!

Nézzétek meg a barátoddal együtt a Fifti-fifti című filmet!

on

Karácsony előtt, után és alatt egyformán lehangolt vagyok. Számomra a december vége és a január eleje az év legrosszab része. Ilyenkor derül ki leginkább, mennyire felesleges a létem. Szóval vigasztaljon, hogy másnak is sz@r. :)

2011. dec. 22. 20:20
 12/21 A kérdező kommentje:
j´lvan akkor jelentkezek majd,most inkább elgondolkodom az élet értelmén
2011. dec. 22. 20:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Az élet értelme? Ez jó téma lesz! Kíváncsian várom majd a véleményed!
2011. dec. 22. 20:38
 14/21 A kérdező kommentje:
hmm számomra semmi,de nem adom fel
2011. dec. 22. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is karácsonyoztam már külföldön, de munkával telt, és mivel nem az otthoni közegben volt, szinte fel sem tűnt, hogy karácsony van, egyszerűen nem gondoltam rá. Inkább a pénzre :) Éltem kint úgyis, hogy tényleg nem volt körülöttem senki, magyarok se, de én marha jól el tudok lenni egyedül. Annyi fizikai meló mellett meg pláne. Nézz filmeket, vagy valami. De persze én nem vagyok társaságfüggő, sokan viszont igénylik. Engem csak a cél hajt, amit meg el kell viselni érte, azt el kell.
2011. dec. 22. 20:47
 16/21 anonim ***** válasza:
No akkor majd mondok, írok néhány bölcsességet ezzel kapcsolatban. Nem én jöttem rá, nem én fogalmaztam meg, de azért jegyeztem meg, mert szerintem van benne valami igazság. Ezért komolyan gondoltam, hogy ez egy jó téma lesz!
2011. dec. 22. 20:48
 17/21 Golden Gate ***** válasza:

Hogy érted, hogy nincs senkid? Külföldön vagy, de itthon nincs családod? Velük lehetnél neten kapcsolatban. Ha itt leszel majd, én is szívesen meghallgatlak... Én meg azért vagyok lehangolt, mert két elkényeztetett gyerekünk követelőzésétől félek előre, pedig a karácsony nem erről kellene, hogy szóljon, hanem az együttlét öröméről, a szeretetről.

52 N

2011. dec. 22. 21:05
 18/21 A kérdező kommentje:
úgy értem hogy árva vagyok,és külföldön vagyok
2011. dec. 22. 21:07
 19/21 Golden Gate ***** válasza:
Barát, rokon (itthon)? Munkatársak? Kinti magánélet?
2011. dec. 22. 21:33
 20/21 anonim válasza:

28 éves vagyok.. Szülőkkel élek.. Gyűlölöm a karácsonyt... Hogy miért? Egyedüllét, magány... Tudom, itt vannak szüleim, és örülnöm kéne neki. Örülök is! Viszont hiányzik egy társ... egy partner... :( nagyon rossz, főleg így karácsonykor... főleg most, hogy egy nagyon aranyos lánytól ismét "pofont" kaptam :(

28/F

2011. dec. 22. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!