Utolsó csepp lenne nálatok a pohárban, ha a párod nem találkozna veled a karácsony alatt?
Vagyis a 3 nap alatt úgy néz ki nem jut el hozzám, különösebb indokokkal... Nem a legragaszkodóbb-, problémamentesebb kapcsolatról van szó, de ez akkor is megvisel!
Ez alapján nektek is az a véleményetek, hogy egyáltalán nem vagyok fontos neki, vagy én reagálom túl?
Háát. Nálunk is ez volt, benyögte múlt héten, hogy hát majd 27-én találkozunk (5 buszmegállónyira lakunk egymástól). Én ezen kicsit kiakadtam, majd amikor mondta, hogy a Szilvesztert sem tölti velem, sőőt még a mai napom (névnapomon) is elmegy bulizni, szakítottam vele. Nyilván nem ez volt a szakítás fő oka, ez csak az utolsó lökést adta.
Most úgy áll a helyzet, hogy nekem kellett elküldenem a buliba, mert nem akart menni, holnap reggel jön, 25-én itt alszik nálunk és 26-én mamájánál leszünk...
Rájött, hogy elveszíthet...
Remélem azért találkoztok, talán csak meg akar lepni. Ha mégse, akkor gondolkozz el a kapcsolaton, mert ez így gáz.
Meg mit keresel 22 évesen egy 30 éves férfi mellett? Most jön a szöveg, hogy de ez nem is nagy korkülönbség, meg a szomszéd Mari néni is 10 évvel fiatalabb a Pityu bácsinál... Majdnem másfélszer annyi idős mint te! Mások az elképzelései, elvárásai az élettől. Egy ilyen kapcsolatot eleve nem lehet túl komolyan venni. Én sem állítanék a család elé egy ennyivel fiatalabb lánnyal. Mintha én 22 évesen egy 14 éves kislánnyal jönnék haza...
Valljuk be, elég nevetséges (bár inkább szánalmas)lenne.
23:01: Erősséged lehetett a matek... Enyhe túlzás, ez a 1.5x idősebb, mint én. Úgy kioktatsz mintha 40 évessel álltam volna le! Ne haragudj, de nem kis különbség van egy 15 éves és egy 22 éves között. Na de nem állok le ilyen okos emberrel ezt megvitatni!
Az meg hogy házas-e? Nem, nem házas. De csak gratulálni tudok azoknak, akik 1 évig nem jönnének rá, ha házas emberrel lenne dolguk! :)
Azért írtam, hogy "majdnem". Egyébként meg 136,3%-al idősebb, ami majdnem 150 (azaz másfélszer annyi).
És ne hidd, hogy egy 22 éves és egy 30 éves között annyival csekélyebb lenne a különbség.
És sajnos sokan vannak, akik akár egy évig sem jönnek rá, hogy a hőn szeretett párjuknak már van egy másik családja. Főleg, ha külön élnek.
Nem akarlak elkeseríteni de ez a szeretet ünnepe, ha egy év alatt nem érett meg a kapcsolatotok arra h találkozzatok ekkor, akkor ott vmi gigszer van, értem én, h nem veled, de vmi nem stimmt!
Nálam utolsó csepp lenne és a következő Karácsonyt azzal tölteném aki megérdemel engem, sőt megkockáztatom, ha máskor nem, ekkor bemutatna a szüleinek is.
Vidd dűlőre a dolgot!
Én 23 vagyok, a barátom 25.
Amióta együtt vagyunk, ez lesz a negyedik karácsony, és egyszer sem láttam őt az említett 3 nap alatt. Nagyon-nagyon szeretem, ő is engem, de a karácsonyt a családdal szokás tölteni. Annyi mindenen kiakadtam már a kapcsolatunk során, de emiatt még soha nem voltam rá mérges :)
Az én helyzetemből nézve tehát nagyon túlreagálod. De, ha egyébként sem lenne jó a kapcsolatunk, akkor minden egyes megmozdulásában azt keresném, hogy mennyire vagyok fontos neki; és persze azokat venném észre leginkább, amik azt mutatják, hogy nem nagyon. És ha innét nézzük, akkor már biztos sírnék, hogy még karácsonykor sem tud lejönni hozzám, pedig tömegközlekedéssel 3 óra alatt itt van, kocsival 1,5 óra; főleg, ha nincs rá különösebb indoka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!