Létezik olyan család ahol valóban olyan egy karácsonyi összejövetel mint ahogy az amerikai filmekben van bemutatva?
Sajna soha nem tapasztaltam meg azt az érzést, irigykedve nézem a filmeket, a tökéletes szereplős reklámokat.
Nade van ilyen a valóságban?
Nekem a karácsony egy merő idegeskedésből áll vagy ha nem abból, akkor egy lapos hosszúhétvégének tűnik...
Csak olyan hosszúhétvége amikor folyamat főzök, sütök vagy a kedves családtagok jönnek akiket ki kell szolgálni. Meg persze vigyorogni, mert hát karácsony.
Az anyagi oldalát nem is említem. Az katasztrófa.
Végül is hasonló, nem pont olyan, mert nem vagyunk nagyon sokan, mi a férjemmel és gyerekekkel, nagyszülők, sógornőmék a gyerekkel.
De mi a férjemmel szeretünk készülődni, nálunk van a vacsora, és igen, megy a zene, jönnek a rokonok, játszunk, beszélgetünk, ilyesmi. Fel van díszítve a ház szépen, és nincs veszekedés, mondjuk nálunk a férjem aktívan kiveszi a részét, főz, takarít, a gyerekeker foglalja le.
Ha ennyire sz*rna bele mindenki rajtam kívül, biztos nem csinálnám, ha nekem teher lenne.
Nekem azóta van normális karácsonyom, amióta felnőttem és nem a szüleimmel töltöm.
Az van, hogy a férjemmel rendelünk sushit vagy összedobunk valami egytálételt, rendelünk tortát és társasozunk, filmezünk, szexelünk.
Anyámékhoz másnap megyünk csak, ha veszekednek, akkor eljövünk.
Egysszerűen nem tudom megérteni, hogy felnőtt embereknek miért kényszer bármi is karácsonykor, és minek szivatják magukat rengeteg plusz munkával rendszerint nők.
Nem igen, de nem baj.
Én sokkal jobban szeretem a kettesben töltött karácsonyokat, és erre törekszem.
Nekem a 14-18 emberre sütés-főzésből egy életre elegem volt.
Ja, igen, nem kötelező ezer embert vendégül látni. Minek? Hagyjad már! Bájolog a franc karácsonykor olyanokkal, akik amúgy az éb többi napján kést állítanának egymásba.
Akkor haza sem megyek - évek óta nem :) Nyugi van, béke, csend, az csinálunk , amihez kedvünk van, ha kell sütök, ha nem, rendelünk.
Ha úgy szeretnénk, egész nap szexelünk, vagy túrázunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!