Miért ciki meg megvetendő a nagycsalád (3+ gyerek)? Miért nézik negatív szemmel, hogyha valakinek akár 5-6-7 gyereke van, vagy annál is több?
Mert a legtöbben nem tudják finanszírozni, de sírni nagyon tudnak. Most jön a karácsony, még pár hét és a csapból is a tarhálás fog folyni, hogy adakozz Kevinkééknek, mert 8-an vannak testvérek egy félig összedőlt házban élnek, és már most is annyira boldogok, de ha tudnának venni egy fürdőkádat a lavór helyett, akkor teljes lenne a boldogság. Ezt nem én találtam ki, karácsonyi tarhálós cikk volt, bár lehet nem Kevinnek hívták a gyereket. Másik cikkben 7 testvér, világvégi tanya, természetesen hatalmas boldogságban élnek, ez ugye alapértelmezett minden ilyen cikkben, csak bár tudnának venni apunak egy biciklit, hogy ne kelljen 10km-t gyalogolnia minden reggel a munkába...
Ők élnek hatalmas boldogságban és szeretetben, enni nem nagyon van mit, házba nincs bevezetve a víz, általában csak apa dolgozik, de a rokkantnyugdíjas szó is gyakran felmerül, de hát szeretet van az a lényeg. Közben mások meg egy kétkeresős családban is nagyon meggondolják, hogy egy másodikat be merjenek-e vállalni.
Természetesen van, aki tényleg önhibáján kívül kerül nehéz helyzetbe miután már megvannak a gyerekek, de lássuk be, nem ez a jellemző.
Ezért önzőség mert ha nem olyan jó anyagiak vannak akkor a gyerek issza meg a levét mint mindig mert anyuka,apuka szaporodna mint a nyulak 1,5 szobás putrira:)
Én betiltanám az ilyeneknek a nagyipari szaporodást.Max 2 gyerek és ennyi.
Mert nincs rá pénz, egyszerűen. Ha több pénzt kapnak a szüleim, ha képzik magukat, az sem látszik meg a kasszán, mert +100 000 forint 5 gyerekre csak 20 000 ft. És akkor egy rohadt cipő 16 alatt nincs.
Nekem kabátra, ruhára, cipőre úgy kellett gyűjtenem, mint másoknak a telefonra. Mindent magamnak kellett megvegyek, egy szövegkiemelő megvásárlása olyan volt, mint amikor régen a rendszerváltás előtt a banán evés.
Ez sajnos rányomta elég durván az életemre a bélyeget: nem merek új dolgokat kipróbálni, nem merek kilépni a komfort zónámból. És a munkával való hozzáállásom is elég ramaty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!