Mozaikcsalád. Így nagycsaládnak fogunk számítani?
Figyelt kérdés
Nekem van kizárólagos felügyelettel egy gyermekem, páromnak pedig heti váltásos közös felügyelettel kettő. Hamarosan összeköltözünk, de sehol sem találtam erre vonatkozóan információt, hogy akkor onnantól nagy családnak fogunk számítani, vagy a közös felügyelet miatt nem? Ráadásul az egyik gyereke hozzá, a másik pedig a másik szülőhöz van bejelentve.2022. jún. 2. 20:27
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
27 szavazat
1/13 anonim válasza:
Inkább mozaik, mert a nagycsaládban a vérszerinti gyerekeket, szülőket nézik.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem úgy van hogy az egy háztartasban élő kiskorúak, amibe beletartozik a nevelt es a mostoha is?
2022. jún. 2. 21:03
3/13 anonim válasza:
De
De nalatok wz osszesen 2db gyerek
Igy nem vagytok nagycsaladosak
4/13 anonim válasza:
Két gyerekes családnak számít, ennyi gyerek van hozzátok bejelentve.
5/13 A kérdező kommentje:
#4, Köszönöm, én is erre gondoltam hogy a lakcím sokat számít. Vagyis hiába lesz velünk 3 gyerek, ha csak kettő van oda jelentve.
2022. jún. 2. 21:19
6/13 anonim válasza:
Szerintem ameddig nem vagytok házasok, jogilag nem fogtok családnak számítani, teljesen mindegy hány gyerek él veletek.
7/13 anonim válasza:
Hát te$$a! Ezzel a nővel nem érte meg összeköltözni! Sajnálom báttya
8/13 A kérdező kommentje:
Ha minden igaz össze is fogunk házasodni. Persze nem emiatt, ha valaki esetleg félreértené...
Csak ha már így alakult jól jönne az a sok kedvezmény
2022. jún. 2. 22:46
10/13 anonim válasza:
Nyugi lesz közös is... Az adófizetők pénzéből meg minden más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!