Mozaikcsalád. Így nagycsaládnak fogunk számítani?
Figyelt kérdés
Nekem van kizárólagos felügyelettel egy gyermekem, páromnak pedig heti váltásos közös felügyelettel kettő. Hamarosan összeköltözünk, de sehol sem találtam erre vonatkozóan információt, hogy akkor onnantól nagy családnak fogunk számítani, vagy a közös felügyelet miatt nem? Ráadásul az egyik gyereke hozzá, a másik pedig a másik szülőhöz van bejelentve.2022. jún. 2. 20:27
11/13 anonim válasza:
Remélem SOHASEM lesz közös gyereketek, és véletlenül sem váltok nagycsaládossá.
12/13 anonim válasza:
Jól jönne a kedvezmény, mi? 🤦♀️
13/13 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy az itteni válaszolókra lehet számítani :)
Kedvesek vagytok, de mi nem 20 éves, segíjre hajtó "skandináv cserediákok" vagyunk (aki érti), hanem rendes dolgozó magyarok, akiknek az első házassága zátonyra futott. Szerintem van ilyen, sajnos nem is kevés.
2022. jún. 3. 15:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!