Szeretnétek, ha a Férjetek annyit keresne, hogy Nektek ne kelljen dolgozni, és csak Róla kéne gondoskodni?
Ha egyszer férjem lesz,én nem igazán szeretném,ha csak ő keresne..Szerintem,ha én is dolgoznék,akkor ugye jobban megélnénk,meg a pénzt is azért jobban értékelném.:) (Nem azt mondom,hogy amúgy nem,vagy,hogy mindenfélére vacakra költök,csak azért,ha verejtékezek a pénzért,jobban meg is becsülöm.:))
L.15
18:14-es vagyok.
Meg,nem akarnék rajta élősködni..:S Mert,nekem ez olyan érzés lenne.:/:S
Én sem tudnék csk otthon maradni! Nem azért,mert unatkoznék,hanem felelősen kell gondolkozni a jövőről is.
Lehet,hogy életem végéig minden Ok lenne,de lehet,hogy közbejönne váratlan helyzet is,amikor már a megélhetésem kerülne veszélybe!
Csak néhány példa a fórumon olvasottakból:
A férjem elvesztette az állását
A vállalkozásunk csődbe ment
A férjem 20 év házasság után itthagyott
A férjem rákos beteg., a kezelés minden pénzünket elvitte,
remény sincs a gyógyulásra,mi lesz velünk?
Lehetne még sorolni a kritikus helyzeteket. Talán soha nem lesz ilyen az életünkben,de arra sincs biztosíték,hogy nem lesz.
Ezért tartom fontosnak,hogy nekem is legyen jövedelmem. Munka mellett is lehet gyerekeket nevelni. Anyáink is ezt tették.
Nagyon le fognak pontozni, de!
Igen, én szeretném, ha férjem annyit keresne, hogy el tudna tartani. Méghozzá azért, mert nagyon sok gyereket szeretnék, és jól esne, ha nem azon kéne rágódnom, hogy minél előbb vissza tudjak menni dolgozni, hogy ne haljunk éhen. Ilyen szempontból szeretném. Mindig is nagy álmom volt a nagy család. Öt- hat gyerek, papa, mama, kutya :]
De ha nem szülnék/nem tudnék szülni, akkor nem szeretném, hogy eltartson. Nem is tudnék egész nap otthon ülni. Beel is őrülnék, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!