35 éves egyedülálló vagyok. Önálló keresettel, 0 szociális kapcsolattal rendelkezem. Kicsit kellemetlenül érzem már magam itthon,de egyedül nem tudnék fizetni egy teljes albérletet egyedül. Barátaim nincsenek, így nem jöhet szóba az összeköltözés. Már nagyon mennék, de visszahúz az anyagi helyzet. De itthon meg 0 fejlődési lehetőség van.
Igazi nőt szerintem sose láttál, férfiként írom, maximum a használható egyszer szopunk típust. Mondjuk értelmes nő kerüli azokat akik minden nőt szutyoknak tartanak, de a punijuk azért jó az kell egy húzásig..
2022. okt. 27. 13:53
52/81 anonim válasza:
Nem tartok minden nőt szutyoknak, te tudós. :D csak a mentalitás nem tetszik, hogy nem akarnak elérni semmit, mert minden a férfi dolga. És hozzá teszem még egyszer az ostobák kedvéért, akik nem tudnak értelmezni. Nem minden nő ilyen, csak a korosztályom nagy része! Így már érted te is te igazi férfi? :D
2022. okt. 27. 13:59
53/81 Savlekotő válasza:
Nem tartok minden nőt szutyoknak, te tudós. :D csak a mentalitás nem tetszik, hogy nem akarnak elérni semmit, mert minden a férfi dolga
Ahhoz képest a valóság a nő főzzön mosson, vágjon fát, takarítson, dolgozzon, ágyban legyen elérhető bármikor.. Tisztelet a kivételnek de egyre több nő tart el egy parazitat..
2022. okt. 27. 14:02
54/81 Savlekotő válasza:
Ja és a gyerek is csak a nő dolga..
2022. okt. 27. 14:03
55/81 Savlekotő válasza:
Persze hogy csesznek szülni egyre többen..
2022. okt. 27. 14:03
56/81 anonim válasza:
53as már bocs de ezt honnan vetted? Gyűlölöm azokat a seggfej pasikat, akik szerint a házi munka a nők dolga. Én mindent megcsinálok magamra. Már mondtam szeretem a negatív kritikát ha tényleg betalál. De ezek a béna általánosítások nagyon mellé fognak :D
2022. okt. 27. 14:25
57/81 anonim válasza:
Ha már nők.
Ha elköltözne,lakótárshoz,azzal sem állnak szóba,akinek 35 évesen lakótársa van.
Aki a külsőt írja.
35 évesen már nem elég jól kinézni.
Nem egy korombeli nő(25-35) van,aki szoláriumban, konditeremben pultos,tehát semmihez nem ért,mégis drága ruha van rajta,Dubaiban nyaral,étteremben eszik.
Valamiért férfiben ilyet nem látok,aki mondjuk pincér,ezek a lányok szintjén.
2022. okt. 27. 16:32
58/81 anonim válasza:
57# na igen ez az érdekes ugye. Erre nem tud mit mondani a sok okos. De hát a nők nem is ilyenek. :DDD
2022. okt. 27. 16:39
59/81 anonim válasza:
57,58
Ehhez képest nőként én látok ilyeneket férfiben.
2022. okt. 27. 19:11
60/81 anonim válasza:
" csak a mentalitás nem tetszik, hogy nem akarnak elérni semmit, mert minden a férfi dolga."
Ehhez képest saját vállalkozás, kocsi, főzök, mosok, takarítok... NŐKÉNT
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!