35 évesen otthon lakni kellemetlen?
Otthon = kellemes!
Minden más csak lakás.
Sajnos pont fordítva szokott mutatkozni.. Főleg egy alkoholista szülővel nagyon nem kellemes.. Mai családok meg nem családok csak idegenek laknak kzben mindenki hazudozik utálkozik..
Egyik kommentelő vagyok aki hozzá kíván szólni.
#10. kommentelő:
"Közben én 100 ezer forintos fizuból éltem albérletben, nekem valamiért sikerült."
Örülök, ezt miképpen valósítsam meg manapság?
Ha Bp környékéről messze megyek, a főváros elérése problémás...
Én is ismertem olyat, aki a fizetését luxus cikkekre elköltötte amint megkapta és "sose volt pénze" de amit írtál túlzásnak érzem.
Emberileg értem amit írsz,és becsullek azért,ahogyan érzel!
De bizonyos dolgokba bele kell törődni,mert a nagyi sem örulne annak,ha látná,hogy keseregsz.Az élet megy,és hamar elmegy...
Szeretted a nagyit,ez nagyon pozitív,de próbálj meg lelkileg leválni erről a vonalról,mert így elnézést a kifejezésért,de gyámoltalan férfi benyomását kelted. És ezt férfiként írom Neked !
Harminc évesen nem szabad ilyen elhagyatottnak érezni Magad, mert olyan nőt vonzasz így be,aki nem egyenrangú,hanem anyáskodni akar és irányítani az életedet.
És az ilyen nőknél a magány is jobb ! / sajnos,keserű tapasztalat a saját példámon/...
Fel a fejjel és sok sikert !
Köszi, ez nagy igazság !
28 vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!