Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 évesen otthon lakni kelleme...

35 évesen otthon lakni kellemetlen?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló vagyok. Önálló keresettel, 0 szociális kapcsolattal rendelkezem. Kicsit kellemetlenül érzem már magam itthon,de egyedül nem tudnék fizetni egy teljes albérletet egyedül. Barátaim nincsenek, így nem jöhet szóba az összeköltözés. Már nagyon mennék, de visszahúz az anyagi helyzet. De itthon meg 0 fejlődési lehetőség van.
2022. okt. 26. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/81 Savlekotő ***** válasza:
62%
Az a gáz hogy egyre több ilyen van 30 as felnőtt de nincs igazából semmije, élete se, emberi kapcsolatai barátai, semmi, csak van.. Ilyeneknél a fő probléma otthon van a családban..
2022. okt. 26. 23:48
 22/81 Savlekotő ***** válasza:
79%

Otthon = kellemes!

Minden más csak lakás.

Sajnos pont fordítva szokott mutatkozni.. Főleg egy alkoholista szülővel nagyon nem kellemes.. Mai családok meg nem családok csak idegenek laknak kzben mindenki hazudozik utálkozik..

2022. okt. 26. 23:51
 23/81 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gaz, ha jo a kapcsolat. Ahogy mas is irta, semmivel nem jobb tobbedmagaddal ( ismeretlenekkel) osztozni egy lakason v egy foberlo neni hatso szobajaban lakni, akkor mar 100x a sajat csaladdal.
2022. okt. 27. 01:16
 24/81 anonim ***** válasza:
20%
aki a 10-est lepontozta az mennyire incel már?
2022. okt. 27. 04:47
 25/81 anonim ***** válasza:
66%
Lefordítom:' Aki engem lepontozott mennyire incel már "
2022. okt. 27. 05:04
 26/81 anonim ***** válasza:
37%
Anno párom nettó 200 ezres fizuból fizetetett albérletet, mellette eltartott engemet is, fizette az iskolámat is. Nincs lehetetlen. Bar ekkora inflációban ...
2022. okt. 27. 05:23
 27/81 anonim ***** válasza:
81%

Egyik kommentelő vagyok aki hozzá kíván szólni.

#10. kommentelő:

"Közben én 100 ezer forintos fizuból éltem albérletben, nekem valamiért sikerült."

Örülök, ezt miképpen valósítsam meg manapság?

Ha Bp környékéről messze megyek, a főváros elérése problémás...

Én is ismertem olyat, aki a fizetését luxus cikkekre elköltötte amint megkapta és "sose volt pénze" de amit írtál túlzásnak érzem.

2022. okt. 27. 05:42
 28/81 anonim ***** válasza:
82%

Emberileg értem amit írsz,és becsullek azért,ahogyan érzel!

De bizonyos dolgokba bele kell törődni,mert a nagyi sem örulne annak,ha látná,hogy keseregsz.Az élet megy,és hamar elmegy...

Szeretted a nagyit,ez nagyon pozitív,de próbálj meg lelkileg leválni erről a vonalról,mert így elnézést a kifejezésért,de gyámoltalan férfi benyomását kelted. És ezt férfiként írom Neked !

Harminc évesen nem szabad ilyen elhagyatottnak érezni Magad, mert olyan nőt vonzasz így be,aki nem egyenrangú,hanem anyáskodni akar és irányítani az életedet.

És az ilyen nőknél a magány is jobb ! / sajnos,keserű tapasztalat a saját példámon/...

Fel a fejjel és sok sikert !

2022. okt. 27. 06:01
 29/81 anonim ***** válasza:
74%
Előző: vagy olyan nőt lehet bevonzani így, aki szintén "az elhagyatottságtól retteg", ezért soha sehova nem engedi el a párját, illetve mindig attól fél nehogy valaki jobb legyen nála stb.
2022. okt. 27. 06:05
 30/81 anonim ***** válasza:
73%

Köszi, ez nagy igazság !

28 vok

2022. okt. 27. 06:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!