35 évesen otthon lakni kellemetlen?
Számomra kellemetlen lenne. A világ legjobb szülei mellett is. 35 évesen "a világ legjobb szülei" már nem azok, akik gondoskodnak, ezzel gyerek státuszba tartva, hanem akik háttérbe vonulnak, pl. elviselik, hogy nővel mész haza, arra koltod a pénzed, amire jónak látod (persze beszállva a költségekbe), akkor mész fürdeni, amikor akarsz, stb.
Nehéz elképzelnem ilyen toleráns szülőket, egy tini barátnőit még kerülgeti az ember, egy 35 évesét 60 évesen, már nehezen.
Emellett, a szüleid szokásait, véleményeit még soha nem volt lehetőséged távolról látni, nagy részét automatikusan átvetted. Egy albiban, lakótársakkal sok mást tapasztaltál volna, kialakítva ezzel a sajátaidat. Így viszont egy nő mellett fogod ezt megtenni (jobb esetben), és mivel 35 évesen is a szüleid életmódja, felfogása a norma, az attól eltero (amit a barátnő hoz majd) feszültséget fog benned szülni, amit így majd a kapcsolatban élsz át.
És az optimista válaszolók biztos nem láttak még 45-50 éves mama hotelest, akik sajnos egyedül maradtak örök életükre, pedig rengeteg ilyen van. 100-ból 1x működhet ez, még olyan is megesik, hogy a barátnő is oda cuccol és jó vége lesz, de ez a fehér holló esete.
Fekete holló a magány és a személyiségfejlődésben való elakadás.
Én 550-et keresek (plusz mínusz 50, mennyiségtől függ) és megkértek szüleim, hogy költözzek haza inkább nekik adjam a pénzt, ebben a nehéz helyzetben. Össze kell fogni. Szó nélkül haza költöztem, semmi szégyen nincs ebben. Az, hogy egy nőnek (aki ugyanúgy szüleivel él) nem imponál, hogy én otthon lakok, az pont nem érdekel. Ettől még megveszem kilóra a hülye érdek ribit. :D
27/F
Én megőrülnék, mert gyerekként kezelnének.
21 évesen úgy léptem le otthonról, mint a sicc, épp ezért. Kedvesek, de pl. jobban fogtak, mint a 6 évvel fiatalabb mostohaöcsémet.
Mert ő fiú, én lány, ezért kismillió vezsély lesekedik rám, ne menjek egyedül sehová, ne járjak bulizni, mert halomra erőszakolnak (öhm, nem...), ne igyak egy pohár bort se, stb stb.
Nem kerestem sokat, de társbérlettel elmentem egy random csaj mellé. Inkább ez, mint otthon éljek.
Igen. Szülőként mondom, hogy azt jelenti nem vagy képes/ nincs igényed felnőni. Remek kapcsolatban lehet lenni a szülőkkel külön élőként is. Az együtt élés ebben a korban nem a hű de nagy szeretet jele, hanem az akarat vagy/és képesség hiánya.
Nyilván nem 18 évesen jön el a külön költözés ideje, de 35 évesen azért már rég eljött volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!