Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 évesen otthon lakni kelleme...

35 évesen otthon lakni kellemetlen?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló vagyok. Önálló keresettel, 0 szociális kapcsolattal rendelkezem. Kicsit kellemetlenül érzem már magam itthon,de egyedül nem tudnék fizetni egy teljes albérletet egyedül. Barátaim nincsenek, így nem jöhet szóba az összeköltözés. Már nagyon mennék, de visszahúz az anyagi helyzet. De itthon meg 0 fejlődési lehetőség van.
2022. okt. 26. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim ***** válasza:
91%

Csak akkor kellemetlen, ha rossz az otthoni légkör!

Viszont normális esetben természetes dolog a családi közösség életkortól függetlenül..!

2022. okt. 26. 22:36
 12/81 anonim ***** válasza:
68%
Nézd, párod így jó eséllyel úgyse lesz, szóval legalább nem vagy egyedül.
2022. okt. 26. 22:46
 13/81 anonim ***** válasza:
78%

Ez butaság!

Aki fejlődni akar, az otthon is tud fejlődni.

Aki meg nem, az bármit felhozhat kifogásként.

Szerintem csak ez a beteg világ akarja az emberekkel mindenáron elhitetni, hogy mindenkinek jobb egyedül egy albérleti lyukban vadidegenekkel vegetálni, mint egy szerető családban megtanulni együtt élni egymást tiszteletben tartva alkalmazkodni a szeretteihez!

Ha valakinek nincs párja, attól még lehet jóban a saját családjával és ráér akkor külön költözni, ha majd saját családot alapít vagy akkor, ha ezt anélkül is megteheti, hogy aztán ne hazulról hordja a kaját, ne a szülei pénzeljék az albérletét vagy ne hordja haza a szennyesét, mert az kvára nem önállósodás...!

2022. okt. 26. 22:48
 14/81 anonim ***** válasza:
68%

Egy albérlet egyedül soha nem lesz igazi otthon, mert az tulképp egy munkásszállás..

Szerintem az ember otthona ott van, ahol szeretik, ami biztos menedék, ahonnan nem pakolja ki a főbérlő, ahol jól érzi magát, tehát kellemes!

Otthon = kellemes!

Minden más csak lakás.

2022. okt. 26. 22:54
 15/81 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az kellemetlen,hogy 35 évesen sem lehet önálló élete egy embernek.

Az mindegy,hogy kivel laksz,szülő/lakótárs.

Igazából a semmiért dolgozunk,de a többség beletörődik.

34/f

2022. okt. 26. 22:55
 16/81 anonim válasza:
59%

18 évesen költöztem pestre, minden kifogást mellőzve, egy érettségivel elkezdtem dolgozni egy gyárban, ingyenes volt a szállás. 3 hónap múlva kibéreltem egy szobát, most pedig saját albérletbe fogok költözni.

Nem hiszem el, hogy 35 évesen nem tudod ugyanezt végigcsinálni.

2022. okt. 26. 23:09
 17/81 anonim ***** válasza:
93%
Leírod, hogy kellemetlen. Akkor mi a kérdés?
2022. okt. 26. 23:10
 18/81 anonim ***** válasza:
93%

Számodra nyilván az, különben nem kérdeznéd.

Szerintem a leírtakból a legszomorúbb az, hogy egy barátod sincs. Én valsz azon dolgoznék először, hogy ez változzon.

2022. okt. 26. 23:13
 19/81 anonim ***** válasza:
76%

Én még most is nagymamámmal élnék! Ám, sajnos ő is otthagyott engem 2,5 éve, amit még a mai napig nem tudtam feldolgozni...

Még mindig szoktam vele álmodni, hogy él és minden ugyanolyan hétköznapi, mint akkor.

Majd, felébredek és a sírás kerülget...

A szüleim előbb elhunytak. 30 éves lettem pont most, de akkor is a nagymamámmal élnék, mert ő is bőven kivette a részét a nevelésünkből és gyakran velünk volt, amikor a szüleink épp máshol voltak...

Megfogadtam, hogy vele maradok, amíg él! Ez így is történt!

Itt lakom az ő házában. Itt is fogom leélni az életem!

Egyébként, egy házaspár, akik nagyon jó barátaim is otthon laktak, mikor megismerkedtek! A srác akkor volt 28, a lány 26. Mégsem volt ciki egyiküknek sem, hogy a szüleikkel élnek!

Azóta lett közös házuk és tervezik a közös családot!

Ha egy nőt ez érdekli a legjobban, hogy mid van felnőttként, nem pedig az, hogy ki vagy, akkor csak az idődet pazarlod rá... Nem érdemel még az ilyen nő egy férfit sem! Azt érdemli, hogy jól kihasználja egy(vagy több) gazdag pasi, aztán otthon csücsüljön 60 évesen a macskáival!

2022. okt. 26. 23:21
 20/81 anonim ***** válasza:
87%

Ha szerinted gáz akkor kezdj el vele foglalkozni.

Amit viszont nem ertek az emberek miert hiszik azt, hogy egyedul elni egy alberletben olyan rossz?

Az otthon ott van ahol te comfortosan erzed magad es szeretsz haza menni!

2022. okt. 26. 23:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!