Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? kellemetlenül érzem magam!
Ne érezd magad kellemetlenül!
Az igazi barátaidnak nyugodtan meséld el, hogy hol laksz, meg hogy mi a helyzet. Ők meg fogják érteni, és mindenben segíteni fognak (Legalább is én ezt tenném a helyükben).
A kamu barátok meg sajnos kamu barátok.
Azt gyakorold és tanuld meg (úgy hogy el is hiszed), hogy nem az számít milyen körülmények között vagy, nem az dönti el milyen ember vagy. Nem leszel kevesebb mert szegény a családod.
Én jó körülmények között laktam, de mégis csak 1-2x hívtam oda valakit, nem különösebben éreztem jól magam hogy itt vannak. Bárhol lehet találkozni, bárhova lehet menni - simán csak kiülhettek az utcán is valahova és kész, teljesen mindegy hol vagytok. Azt se kell tudniuk hogy mi van veled ha nem bízol bennük. Magadban kell bízz, hogy nem az határozza meg a személyed hogy mennyi pénzetek van.
Menjel mihamarabb kollegiumba,kerulj ki omnan!
Egyebkent tisztasag vam? Igenyesek vsgytok akkor nem lehet nagy gond ha regi a parketta v leesett a vakolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!