Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 35 évesen otthon lakni kelleme...

35 évesen otthon lakni kellemetlen?

Figyelt kérdés
35 éves egyedülálló vagyok. Önálló keresettel, 0 szociális kapcsolattal rendelkezem. Kicsit kellemetlenül érzem már magam itthon,de egyedül nem tudnék fizetni egy teljes albérletet egyedül. Barátaim nincsenek, így nem jöhet szóba az összeköltözés. Már nagyon mennék, de visszahúz az anyagi helyzet. De itthon meg 0 fejlődési lehetőség van.
2022. okt. 26. 21:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 anonim ***** válasza:
15%

Olyan viccesek az olyan emberek mint a 33-as valaszolo. Ha ilyen jol keress valaki eszebe se jutna haza koltozni. Ez a hozza allas a nokhoz is eleg szanalmas es keresu. Lefogadom hogy egy novel meg beszelni se mersz.

Nolj fel!!

20/N

2022. okt. 27. 12:43
 42/81 anonim ***** válasza:
27%

41

nettó 550 ezer ma már kb. semmire nem elég.

2022. okt. 27. 12:47
 43/81 anonim ***** válasza:
36%
41-es te lehet sz.rnál a szüleidre, én viszont nem vagyok ilyen önző. Ugyan miért ne költöznék haza, mikor külön emeletem van otthon? Szüleim kettőjük fizetéséből már nem tudják fent tartani, plusz az állatokat is etetni kell. De hiába is magyarázom ezt egy kis 20 éves fruskának. Gondolom te is olyan hapsit keresel akinek külön lakas/haz + kocsija van. Teremtsd meg inkább magadnak. :)
2022. okt. 27. 12:51
 44/81 anonim ***** válasza:
31%
Mindenesetre hála a külsőmnek és a jó lóvénak elég nő akad horogra. De persze nektek a belső érték a fontos, na hát persze, ha busszal vinném randizni, nem számítana annyira a belső érték, mint egy pusztulat 10 éves Audiban. :DDD nehéz a görbe tükröt elviselni. Én szeretem a negatív kritikát, de olyan legyen ami tényleg betalál
2022. okt. 27. 12:55
 45/81 anonim ***** válasza:
28%

43,44

Egy nagy idióta vagy. Nem létezik olyan nő, aki a pénzre cuppan rá. Minden nő tud magának pénzt teremteni. Az ilyen idióták, mint te azt se tudják milyen eltartani egy nőt.

2022. okt. 27. 13:17
 46/81 anonim ***** válasza:
27%
45 te valami álom világban élsz? Jézus :D a nők nagy többsége ilyen, főleg ebben a csoro országban. De nyilván nem ilyen nőt fogok gyerekeim anyjának választani.
2022. okt. 27. 13:26
 47/81 anonim ***** válasza:
0%
Nézd én egy halom gazdag helyen fordulok meg a munkából kifolyólag és szemet szúr a csini baba nőci a dagadt szakállas igénytelen milliomos pali mellett. Ezt mivel magyarázod? Belső értékek igaz?
2022. okt. 27. 13:28
 48/81 anonim ***** válasza:
17%
Ja és 45-ös volt szerencsém 4 évig eltartani egy lusta csajom, szóval ne nekem nyomd a butaságot. Van még mit tanulnod a világban, ahogy nekem is. :)
2022. okt. 27. 13:33
 49/81 anonim ***** válasza:
30%
És azt mivel magyarázod, hogy kb. Mindenki szerint ronda férjem, mégis gyerekként jöttünkn össze. Biztos a pénzére cuppantam. Idióta vagy
2022. okt. 27. 13:34
 50/81 anonim ***** válasza:
29%
49 úgy látszik értelmezési gondjaid vannak. Nem mondtam, hogy minden nő ilyen, csak hogy a döntő többség. Főleg a korosztályom. Fújhatod a magadét megállás nélkül, de nem csak a te nézőpontod létezik. Mondjuk alapból irreleváns a véleményed, mert nem nőkkel ismerkedsz, sőt nem is ismerkedsz mivel x éve házas vagy.
2022. okt. 27. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!