Az nevezhető egy bántalmazó kapcsolatban áldozatnak, aki passzívan segíti elő a bántalmazást?
Hatalmas nagy terror volt a családi élet.
Én úgy vagyok vele, hogyha egy nőt bántalmaz a párja, akkor áldozat. De ha ott van egy vagy több gyerek is a kapcsolatban, akkor a nő már nem áldozat, hanem maga is bántalmazó. Ezt rosszul gondolom? Mert senki nem kéri, hogy megszülethessen, nem választhatjuk meg az első családunkat, csak a másodikat, harmadikat,,x-ediket.
(első család alatt a szülőket, testvéreket értem, amit nem mi választunk, a többi meg ami a mi párkapcsolatunkból születik.
1.A testvéreidért ugyanúgy felelős vagy!
2. Egy gyerek úgy állhat ki egy felnőtt ellen ahogy egy nő egy férfi ellen! Minden eszközzel, foggal-körömmel! Az életed árán is védened kellett volna a testvéreidet.
3. Mindenki dolga hogy tegyen a bántalmazás ellen aki tud róla! Hallgatás beleegyezés!
4.Az afrikai gyerekeknek ehhez semmi köze.
5. Aljas manipulatív módon hárítod a felelősséget, jössz az üres kifogásokkal, pedig az igazság annyi, hogy nem tettél SEMMIT a testvéreidért, sorsukra hagytad őket! Tükörbe néztél mostanában??
Nem anyád választotta, hogy a férje összeverje.
Ő választott egy férfit, hogy utólag milyenné vált, az már más kérdés.
Én sem tudatosan választottam az előző, erőszakos barátomat. Összeköltöztünk és idővel derültek ki róla ezek, nem az első randin nyomott a földre és erőszakolt meg.
Nem mindenki tud lépni mert nagyon nehéz. Az nem úgy megy, hogy holnap csomagolok - egyedül TALÁN -, de gyerekkel?
Hogyha elmegy veletek a kilátástalanságba, apád úgy elperel titeket tőle, mint a szart, csak szólok.
Egyébként TE miért nem jelentetted fel az agresszort?
Ha már itt tartunk...
"és aki beszült 3 gyereket egy agresszív állatnak"
Apád nem hibás, ugye? Csak anyádat hibáztatod.
Mellesleg mi az, hogy "beszült"????
"Én úgy vagyok vele, hogyha egy nőt bántalmaz a párja, akkor áldozat. De ha ott van egy vagy több gyerek is a kapcsolatban, akkor a nő már nem áldozat, hanem maga is bántalmazó."
Arra nem gondolsz, hogy a fizikai bántalmazás nem áll meg egy mederben, hanem simán szexuális bántalmazás is lehet. Sokszor ezek a nők nem maguk döntenek arról, hogy teherbe akarnak esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!