Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(2020. szept. 22. 18:54
2/65 anonim válasza:
Amikor megüt, elmész látleletet vetetni, és mehet a feljelentés.
4/65 anonim válasza:
Úgy lehet kilépni ebből,hogy ha megüt,akkor te szó nélkül elmész látleletet tenni és mész utána a rendőrségre feljelentést tenni.
5/65 anonim válasza:
Nagy okosok utána meg teszi a feljelentést és utána ugyan oda kell vissza mennie együtt kell maradni vele egy fedél alatt .
6/65 anonim válasza:
A nane egyesület nagyon segítőkész. Velem több mint fél óráig beszéltek, és tanácsokat adtak, amikor hívtam őket.
Teljesen név, és következmények nélkül. Olyan dolgot is elmondtam, ami testi sérüléssel járt.
Szerdánként chatelni is lehet velük.
7/65 anonim válasza:
quidesz
Akkor mit csináljon,te nagy okos?
8/65 A kérdező kommentje:
Nem tudok szó nélkül elmenni. Volt hogy megpróbáltam. Az éjszaka közepén pizsamában. Utánam jött, befogta a szám és a hajamnál fogva rángatott lökdösött viassza a házunkba. Másnap reggel meg úgy tesz mintha minden rendben lenne. Virágot hoz, csokoládét, körbe ugrál... Stb stb. Szerintem beteg, bármire képes. Rettegek tőle
2020. szept. 22. 19:36
9/65 anonim válasza:
De hova akartál menni? Mondom, hogy látlelet, rendőrség, távoltartási...
10/65 anonim válasza:
Előző vagyok. Nyilván ne úgy indulj el, hogy kijelented, hogy hova mész. Menj úgy, mintha bevásárolni mennél csak, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!