Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolatban élt...

Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(
2020. szept. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
98%
Most olvasom, hogy egy helyen dolgoztok és van pénzed. Mondj fel a fenébe is! Költözz el másik városba! Cserélj számot és ne add meg senkinek az elején. Barátoknak mondd, hogy lelépsz pár hónapra, majd jelentkezel, ha leült a dolog. Olyan nincs, hogy a rendőrség nem segít, ha felhívod őket, hogy megfenyegetett és nem enged ki a lakásból! Kijönnek, te összepakolsz előttük és lelépsz! Másik városba! Ezeket a dolgokat elő lehet készíteni észrevétlenül is.
2020. szept. 22. 20:42
 32/65 anonim ***** válasza:
92%

Másik város, messze onnan, ahol most élsz. De előtte keress meg egy bántalmazott nőket segítő szervezetet, ők tudnak adni praktikus tanácsokat.

Nem talál meg bárhol, mert 200 km-t nem fog utazni azért, hogy bántson. Addigra lehiggad, meg ezek nem is kitartóak azért ennyire.

A munkádnak most lőttek, de találsz majd másikat. Kezdj el tartalékot gyűjteni, hogy amint lehet, tudj mozdulni.

2020. szept. 22. 20:45
 33/65 anonim ***** válasza:
98%
Baptista Szeretetszolgálatot említette valaki hasonló helyzetre pszichológus csoportban. Mindenképpen megkérdezném őket, ebben nem szabad maradni, de teljesen érthető, hogy nem mersz kockáztatni.
2020. szept. 22. 20:45
 34/65 anonim ***** válasza:
85%
Na tudod mikor tűrném, hogy a kisállatomat bántsa! Az meg kit érdekel, ki mit gondol rólunk, akik kívülállók? Hívnám a NANE-t vagy beszélnék a barátnőmmel. Ha úgy alakul, inkább fel is mondanék.
2020. szept. 22. 20:47
 35/65 anonim ***** válasza:
92%

Csak akkor talál meg, ha hagysz magad után nyomot. Ha megjelenik valahol, feljelentést teszel zaklatásért. Ha megint, akkor megint. És ezt addig csinálod, amíg nem kérhetsz távolságtartást. Számcsere, elköltözés, ha meglátod, hogy koslat utána, hatósághoz fordulsz.

Egyszer megrángatott engem is az egyik exem. A semmiből jött, be voltunk rúgva, másfél éve voltunk együtt boldogan, semmi jele nem volt agressziónak. Aztán kitalálta, hogy megnéztem a haverját, majd mikor haza indultunk, felpofozott úgy, hogy elestem, a hajamnál fogva húzott, otthon lemosdatott úgy, hogy könyörögtem neki, hogy menjen ki a fürdőből, de ő letépte a ruháim és lecsutakolt, mert "mocskos" voltam. Másnap a meleg reggeli az asztalon volt virággal, bocsánat kérő cetlik mindenhol, mentegetőzés, hogy csak nagyon részeg volt és elborult az agya. Az volt az utolsó alkalom, hogy látott engem. Még aznap eljöttem az ország másik végébe.

Apám majdnem 40 éve bántalmazza anyámat. Ez a sors nem lesz az enyém. A jelenlegi párom hamarabb rágná le a kezét, minthogy megüssön. Én döntöttem, hogy élem az életem. Neked is meg kell hoznod a döntésedet.

És hidd el: pont olyan egyszerű, ahogy írják: Megfogod a cuccaid és elmész. Nem mondod meg senkinek, hova és akkor nem talál meg. Azonnal mondj fel a munkahelyeden.

2020. szept. 22. 20:51
 36/65 anonim ***** válasza:
84%

Igaz, hogy ilyen helyzetben még nem voltam. De amit én tennék;

Először is keresnék egy olyan munkahelyet egy másik városban, ahol a szállást is biztosítják. Itt megvárnám a fizetésem, és mikor megkapom, tipli a másik városba. Az itteni fizumból kihúznám, aztán közbe próbálnék talpra állni. Így nem kellene senkihez sem menned, nem sodornál senkit veszélybe sem. Annyi, hogy pár hónapig munkásszálló lenne az otthonod. De talpra lehet állni onnan is. Sok szerencsét kívánok neked, bárhogy is döntesz.

Arra gondolj, hogy ennél csak jobb lehet akármi is lesz az.

2020. szept. 22. 21:08
 37/65 anonim ***** válasza:
100%
Akár a barátnőd is ki hívhatja rá a rendőrséget és akkor nem kell félned, hogy meghallja és megver.
2020. szept. 22. 21:58
 38/65 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj, mivel azt írod gyakorlatilag a barátnődön kívül senkid nincs én nagyon jó megoldásnak tartanám a szezonmunkát külföldön. Kapsz szállást, kaját, igazából titokban jelentkezel és ahogy felvesznek eltűnsz amikor nincs otthon. Hidd el ott nem fog megtalálni, vagy ha utánad menne kapásból ráhívják a rendőrséget és kiutasítják az országból
2020. szept. 22. 22:36
 39/65 anonim ***** válasza:
82%
csak elmegy néha egyedül otthonról ,nem?Vagy szinlelj rosszullétet a melohelyeden és menj haza napközben. összedobálod a cuccaidat, odahivsz egy taxit és eltünsz egy nagyobb városban. azonnal kiveszel albérletet(vagy szobát) , pár nap alatt munkát is találsz. Vagy ha NANE-t hivod fel, ugy tudom, nekik is van kész kimenekitő tervük és el is tudnak rejteni a párod elöl egy otthonban.kissé életképtelennek tünsz, ébredj fel!
2020. szept. 22. 22:54
 40/65 anonim ***** válasza:
63%

Jól mondják sokan. Még nem fáj eléggé, nem akarsz te onnan elmenni...

ha annyira zavarna, hogy ver, meg rugdossa a kisállatod, már rég tipliztél volna. Nem, ez nem áldozathibáztatás. Tutyimutyi vagy, sajnálom. Lenne is hová menned, de nem akarsz. Hát, akkor...

2020. szept. 22. 23:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!