Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolatban élt...

Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(
2020. szept. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
27%

Olyan könnyen hajigáljátok a nárcisztikus meg a pszichopata diagnózisokat. Ez azért nem ilyen egyszerű. Nem minden agresszor az, de mindegyiket annak szokták nevezni. Szerintem arról van szó, hogy ez a pasi megtanulta, hogy ha azt akarja, hogy az legyen, amit ő akar, akkor érzelmi zsarolással, erősebb esetben ütéssel megkapja. Olyan, mint egy nagyra nőtt, erős gyerek, akit állandóan ki kell szolgálni és körül kell ugrálni. De ettől nem lesz személyiségzavaros.

A gyerekek sokszor aranyosak. De nagyon beleég az emberbe, mikor csapkodnak ész nélkül és a te párod nagyot csap.

Elhiszem, hogy könnyű nekünk mondani, hogy lépj le, mert mi nem vagyunk benne érzelmileg. De hidd el, ez a kapcsolat meghalt, mikor először volt veled erőszakos. Bármit ígérhet, nem fog változni, mert neki így jó. Neki kellene terápiára járnia, pl indulatkezelésre, de nyilván nem fog.

Tegyél magadnak egy szívességet és hagyd el. Gyorsan. Írod, hogy félsz, hogy megtalál. Én a helyedben félnék, hogy hazajön. A NANE és a hasonló szervezetek ezekre specializálódtak. Keresd fel, ingyen van, tegyél az életedért, mert más nem fog helyetted. Ha meg ennek ellenére mégis tovább tűröd, akkor nem kell téged sajnálni, hiszen úgy döntöttél, neked így lesz jó az élet. Akkor meg éljed így.

2020. szept. 23. 07:15
 52/65 anonim ***** válasza:
54%
Remélem, sikerül megszabaulnod, attól a mocsoktól!
2020. szept. 23. 08:43
 53/65 anonim ***** válasza:
86%

51.

Látszik, hogy nem tudod miről van szó

2020. szept. 23. 08:45
 54/65 anonim ***** válasza:
91%
Ugye sikerült azóta tenned magadért? Mi van a cicáddal? Ugye nem törődsz bele?
2020. szept. 23. 09:51
 55/65 anonim ***** válasza:
48%
Látom, azoknak akiknek minimális fogalmai is van róla milyen ebben élni, és milyen szinten leszarja a rendszer az áldozatokat, le vannak pontozva.
2020. szept. 23. 10:33
 56/65 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó, itt mindenkit lepontoznak minden téma alatt. Én írtam másodjára megoldásnak a NANE-t, erre jött a lepontozás ész nélkül. De nézz körül bárhol a GYK-n, ez megy mindenhol. Egyszer egy jogi kérdés alatt orbitális valótlanságot állított (ott azt hiszem, maga a kérdező), mire teljesen normál hangnemben, a jogra hivatkozva felhívtuk a figyelmét, hogy téves az állítása, de nem akarta elhinni, és pontozott le mindenkit, aki a valóságot mondta...
2020. szept. 23. 10:48
 57/65 anonim ***** válasza:
52%
Na azt se értettem hogy a Nane egyesületet javaslók miért vannak lepontozva.
2020. szept. 23. 11:24
 58/65 anonim ***** válasza:
59%

Gondolom azért pontozták le, mert úgy értették, hogy “nane már, hogy ilyen szerencsétlen vagy!”

Én sem hallottam a szervezetről, nekem is ez jött le (de nem pontoztam le senkit)

2020. szept. 23. 11:44
 59/65 anonim ***** válasza:
90%
Erősen kétlem hogy ez a lepontozás oka. A NANE ismert szervezet.
2020. szept. 23. 11:45
 60/65 anonim ***** válasza:
51%
Hát akkor csak szimplàn unatkoznak... de mint mondtam, én sem hallottam még róla- attól, mert “ismert szervezet”. Akinek nincs köze hozzá, nem feltétlenül kell, hogy ismerje.
2020. szept. 23. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!