Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolatban élt...

Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(
2020. szept. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
46%
Persze nem kell, de mivel csak nagybetűkkel van írva, így gondolhatták volna logikusan, hogy mozaikszó. Bár sajnos én is kétlem, hogy ez állna a háttérben... Tele van a GYK unatkozó trollokkal egyaránt a kérdezők, és egyaránt a válaszolók közt is.
2020. szept. 23. 12:17
 62/65 anonim ***** válasza:
50%
Ez teljesen jogos utolsó. A NANE a "A Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen" egyesület. Ha valakit érdekelne, van facebook elérhetőségük is: [link]
2020. szept. 23. 12:18
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy a kérdező felveszi velük a kapcsolatot. Évek, de inkább évtizedek óta nyújtanak segítséget, biztos tudnának okosat mondani.
2020. szept. 23. 12:37
 64/65 anonim ***** válasza:
71%

53: 51 vagyok. De tudom, volt hozzá "szerencsém". Nem áldozat hibáztatok. Azt írtam le, hogy a pasi nem fog változni. írja már meg nekem valaki, hogy olyannal élt ,aki hónapokig, évekig agresszor volt, aztán megjavult és soha többé nem volt agresszív! Ha van is, nagyon kevés! A többség nem változik meg. Ha viszont valaki úgy dönt, hogy egy ilyen ember mellett marad minden segítség ellenére, pedig minden adott lenne a lépésre, akkor azt nem tudom sajnálni. Soha nem mondanám, viszont hogy megérdemli! Nem érdemli meg.

De fel kéne ébredni a tündérmeséből, nem szabad várni a szőke hercegre, aki majd megment. Mentsd meg magad! Egy csomó segítséget kapsz, de a döntést nem hozza meg helyetted senki.

2020. szept. 23. 15:06
 65/65 anonim ***** válasza:
54%
Hogy vagy, hogy alakul otthon a helyzet?
2020. szept. 24. 00:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!