Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolatban élt...

Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(
2020. szept. 22. 18:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
53%
Hogy hányan beleugatnak abba amiről fogalmuk sincs. A rendőrség szart se fog tenni azonnali hatállyal- s bizony jó eséllyel bántja a hapsi a kérdezőt ha fel meri jelenteni. És de, utánamehet több száz kilométerre is a pasas, volt rá példa.
2020. szept. 22. 23:43
 42/65 anonim ***** válasza:
71%
Ha valaki a macskámhoz egy ujjal nyúlna, én biztos, hogy álmában vágtam volna el a torkát, mert ma egy macska, holnap én. Ennél még egy börtönben is szabadabbnak érzi magát az ember.
2020. szept. 23. 00:16
 43/65 anonim ***** válasza:
82%

En csak a szerencsetlen cicat sajnalom, keress neki gyorsan egy uj gazdit vagy vidd be egy menhelyre meg holnap!! Mert ez eletveszelyes kozeg szamara! Felhaborito, hogy ezt elturod...az engem nem erdekel ha teged ossze ver, arrol csak te tehetsz, te alltal ossze egy ilyen barommal...de az allatot miert teszed ki ennek?

Remelem kamu ez a poszt, mert ilyen istenbarma nem letezik, hogy penzed is van es lehetoseged lelepni megsem teszed.😤😡

2020. szept. 23. 00:23
 44/65 anonim ***** válasza:
93%
44-es: pont azt írtam, hogy ha egy macskába belerúgott, idő kérdése, mikor húz végig a hajamnál fogva... Csak más szavakkal...
2020. szept. 23. 00:59
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

OKIT – Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat

06 80 20 55 20

minden nap 24 órán keresztül hívható

Hívd, ha:

menekülni kell otthonról,

kríziszállást keresel

2020. szept. 23. 01:04
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, na ezért halok meg en inkább egyedül, minthogy kapcsolatom legyen... ki tudja melyik szemet “ferfibol” tor elő az állat. Nekem anyámat a szemem láttára verte meg a nyomorult “apám” ő sem hagyta el sokáig es ha ma megkérdezem, hogy miért volt ilyen hülye, nem mond semmit.

El kellene hagyni a férgeket azonnal, kérdés nélkül. Illetve feljelenteni.

2020. szept. 23. 01:19
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon nehéz lehet.... Én ia voltam bántalmazó kapcsolatban, sajnos nem ismertem fel mivel 16 évesen jöttem vele össze egészen 22 éves koromig vele voltam, teljesen leamortizálta az önbizalmamat, hasonló dolgokat tett velem....

Azóta pszichologushoz járok terápiára.

Azt tudni kell sajnos, aki ilyen párt választ kevesebbnek éri magát, úgy gondolja, hogy csak ennyit érdemel....

Ez mind gyerekkori bántalmazásokból alakul ki. (Valamelyik szülő bántalmazó volt....)

Kérdező!

Mindenképp menekülj valahogyan el onnan!!!!

Ez csak rosszabb lesz idővel!

A leírásod alapján pszichopata, vagy nárcisztikus a párod!!!!

Ha ezen majd túl leszel, mindenképp járj majd terápiára, hogy erősítsd az önbizalmadat, megértsd, igenis többet érsz ennél!!!!!

Senki nem érdemli meg ezt a bánáamódot!!!!

Remélem sikerül!!!!

2020. szept. 23. 01:35
 48/65 anonim ***** válasza:
82%

48

Nem “vagy”, hanem nárcisztikus pszichopata. Ő meg kodependens...

2020. szept. 23. 02:38
 49/65 anonim ***** válasza:
66%

Ti, akik nem voltatok ilyenben nem tudjátok, hogy nem lehet ezektol csak úgy elmenekülni.

Mindenkit ellened fordít, mindenhol megtalál.

Kérdező, kezdj el nema csöndben szervezkedni.

A macskának keress másik gazdát.

Minden allatodnak.

Ez fontos,mert bosszút áll azokon is.

Kerüld a társaságát, amikor otthon van.

Nem tudom mennyi pénzed van,

De adogasd el azokat a cuccokat amik nem kellenek.

Maradjon egy borondnyi cuccod.

Nezegess az ország másik felén munkákat, albérletet.

A baratnodnek nincs ismerőse?

2020. szept. 23. 05:49
 50/65 anonim ***** válasza:
26%
Ja és nézd a yton a barabara a narcisz coachot
2020. szept. 23. 05:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!