Bántalmazó kapcsolatban élt már valaki?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet kilépni? Mit lehet tenni. A hatóságot nem érdekli ameddig nagy baj nincs. Félek ha elköltözöm megtalál és baj lesz belőle. Rettegek tőle. Nem vagyok önmagam, nem tudok kiteljesedni, mindig azt figyelem nehogy valamit elrontsak, vagy rosszat mondjak mert akkor mindig a baj van. Ha nem fizikailag, akkor lelkileg bántalmaz. Nincs senki akihez fordulhatnék. Ha valaki volt már hasonló helyzetben segítsen kérem!? Család segítőbe nem tudok menni személyes okok miatt. :(2020. szept. 22. 18:54
11/65 anonim válasza:
De ne az éjszaka közepén pizsamába jusson ez eszedbe...Istenem.
12/65 anonim válasza:
Dolgozol??? Utána Ne menj haza!
13/65 anonim válasza:
Miféle személyes okok lehetnek, hogy nem tudsz családsegítőbe menni?
Hány éves vagy?
14/65 anonim válasza:
Akkor lépj le, mikor nincs otthon. Amúgy nem tudom, a NANE-s válaszok miért lettek ész nélkül lepontozva.
15/65 anonim válasza:
És vigyél el minden holmidat, háziállatot (ha esetleg az is van), véletlenül se kelljen oda visszamenned!
16/65 anonim válasza:
Menekülj el, nem természetes az ilyen párkapcsolat.
17/65 A kérdező kommentje:
Az éjszaka közepén jött rá a hoppáré. Azért akkor menekültem volna... :(
2020. szept. 22. 20:03
18/65 anonim válasza:
Hát de nem kell megvárni, hogy hoppáré legyen...
19/65 anonim válasza:
Gondolom, nem először jött rá a hoppáré, nem is másodszor...
Miért várod ki, hogy x-edszer is rájöjjön...?
Menj, amikor teheted!
20/65 A kérdező kommentje:
Annyiszor átgondoltam már, de félek hogy ha elmegyek barátnőmhöz őt is bajba sodrom. :(
2020. szept. 22. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!