Az nevezhető egy bántalmazó kapcsolatban áldozatnak, aki passzívan segíti elő a bántalmazást?
Hatalmas nagy terror volt a családi élet.
Én úgy vagyok vele, hogyha egy nőt bántalmaz a párja, akkor áldozat. De ha ott van egy vagy több gyerek is a kapcsolatban, akkor a nő már nem áldozat, hanem maga is bántalmazó. Ezt rosszul gondolom? Mert senki nem kéri, hogy megszülethessen, nem választhatjuk meg az első családunkat, csak a másodikat, harmadikat,,x-ediket.
(első család alatt a szülőket, testvéreket értem, amit nem mi választunk, a többi meg ami a mi párkapcsolatunkból születik.
Nagyon nem jól gondolod.
Nonszensz, ami eszedbe jutott. Már csak egy képés, és a bántalmazottat kell büntetni, nem a bántalmazót.
Nem én választottam ezt a családot, én ebbe beleszülettem. Idősebb testvéreim vannak. Egy kisgyereket ne hasonlítsunk már két felnőtt emberhez, de ha már ezt tudtátok kihozni belőle: kb 10 évesen már közéjük álltam és amiért közéjük álltam, még én is kaptam, nem is kicsit.
Inkább a nélkülözés, állami otthon, mint ami ott ment, és nemcsak fizikai meg lelki része volt a dolognak, volt ott más is napi szinten. Mert a nélkülözésen, éhezésen még tud változtatni az ember, de azon, ami ott volt, azon nem. És lehet még ilyen undorítóakat írni, hogy én vagyok a bántalmazó. Persze, úgy születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!