Mit szólnál ha a lányod egy kis cigánylánnyal barátkozna és hozzátok is felhívná?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 09:18
21/25 anonim válasza:
Az én kiskori legjobb barátnőm, akivel nyáron mindig játszottam, cigány lány volt de abban a házban, olyan, hogy kosz fel sem merült. Az anyukája olyan patyolat tisztaságot tartott, hogy öröm volt odamenni. Mindig friss étellel várt bennünket. :)
22/25 anonim válasza:
Nem rasszista vagyok, a saját, megélt tapasztalataimra építkezem.
Felőlem lehet néger, kínai, arab barátnője, nem érdekel, bátran jöjjenek.
Cigány nem tenné be a lábát a házunkba, az tuti.
23/25 anonim válasza:
En ciganylany vagyok es nekem is sok magyar baratom van de eddig( nem is fog soha) meg fel se merult bennem, hogy lopjak toluk!
24/25 anonim válasza:
Miért csináltok úgy mintha magyarba nem lenne rossz? Mi is lehetünk hangosak és alpáriak. Komolyan ezért ilyen ez az ország...
25/25 Otto von Ludendorf válasza:
Van-e "rendes "cigány? A cigányba csak akkor bízzál, ha háromszor megkaszáltad a sírját. Én nem örvendenék, ha fiam,lányom egy cigánnyal állitana haza,hogy bemutassa! Annak sok buktatója van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!