Mit szólnál ha a lányod egy kis cigánylánnyal barátkozna és hozzátok is felhívná?
Figyelt kérdés
2022. okt. 10. 09:18
1/25 anonim válasza:
Attól függ, milyenek a szülei, a testvérei. Előbb körülnéznék az ő házuk táján, mert ha a lány aranyos is, egy drogos, erőszakos apa vagy fivér nem jó ajánlólevél, valószínűleg be fognak állítani pénzt kérni ilyen-olyan ürüggyel. Volt osztálytársam cigánylányt vett feleségül, attól fogva pár havonta jöttek ilyen-olyan hazugságokkal pénzt kérni.
2/25 anonim válasza:
Semmi kifogásom nem lenne ellene, örülnék, hogy a lányom nem olyan előítéletes és buta, mint sok felnőtt.
Ha bármi probléma lenne, akkor azt a helyzethez mérten kezelném, és ugyanígy tennék akkor is, ha nem cigány barátnőről lenne szó.
3/25 anonim válasza:
Én egészen konkrétan azt csinálnám hogy felhívnám a cigány kiscsaj szüleit, hogy a gyerekek jóban vannak és meghívta hozzánk az én lányom az övét, aztán pár perc diskurzus után eldönteném hogy a normálisabb fajtából valók-e. Ha igen, tőlem nyugodtan barázkozzanak.
4/25 anonim válasza:
Jöjjön csak. Először a lány, majd a szülei, aztán majd eldől, hogy milyenek. Már nem azért, de mi köze van a mentalitásához és pillanatnyi viselkedéséhez az, hogy cigány? Szerintem semmi. Az, hogy a sztereotípiáknak nagyon nagy alapja van nem jelenti, hogy mindenkire igaz ;)
5/25 anonim válasza:
Nem kell kockaztatni. A gyerekek naivak (plane manapsag), amit a ciganyok kihasznalhatnak. A magyar szulok meg bedolnek a propagandanak, miszerint a ciganyok csak szegeny elnyomottak. Ember, lattal te mar ciganyt? Hallottad mar oket? Tisztaban vagy vele, hogy mindent provokacionak vesznek? Mert nagyon ugy tunik, hogy itt sokan nem.
6/25 anonim válasza:
Örülnék hogy lett egy barátnője.
7/25 anonim válasza:
Nekem általánosban egy cigány lány volt a legjobb barátnőm. A szüleimnek semmi baja nem volt vele. Dolgos, rendes emberek voltak a szülei. Csak azért szakadt meg a kapcsolatunk, mert elköltöztek. Ebből kiindulva, ugyanúgy kezelném a lányt, mintha nem lenne cigány.
8/25 anonim válasza:
Nagyon nem örülnék. Azért mert akad 1-2 kivétel még nem kell álszenteskedni. Kiskoromban nekem is volt egy cigány barátnőm. Anyáék nem örültek,de nem szóltak semmit. Míg be nem járkált csak úgy magától. Jobb az óvatosság!
9/25 anonim válasza:
Gyerekként engem is hülyített egy cigánylány, hogy milyen jó barátnők vagyunk. A szomszédban segítettek építkezni az apjáék és ő is mindig jött velük. Ügyesen körülnéztek, majd mikor elutaztunk egy hétvégére szépen kirámolták a házunkat. Mindezt úgy, hogy tudták anyám rendőr. Szóval csak óvatosan.
10/25 anonim válasza:
Általánosban volt egy cigány barátnőm. A szüleim nem örültek neki,de nem tiltottak tőle. Utóbb magam is rájöttem,hogy nem volt jó ötlet,akármilyen normális volt,kijött belőle a vér. Nyolcadik után meg is szakadt a barátság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!