Jogosan várja el a család, hogy támogassam az öcsémet anyagilag?
Kamatmentes diákhitel, amit tandíjra lehet elkölteni.
0% kamat, évi 5-25% infláció mellett, mikor végez, és munkába áll, havonta jó ha 20000-t kell törleszteni havonta. Mi ebben a szörnyűség?
A jövőbeli fizetéséből röhögve kifizeti majd.
Én személy szerint adnék a tesómnak, de nálunk eleve az a mentalitás, ha valakinek gondja van, akkor segít a család, a többit megbeszéljük utána.
Viszont erre kötelezni valaki bunkóság, nem elvárható, hogy nosza akkor fizesd te. Én ebben a szituban a kért összeg felét odaadnám, hogy ennyivel tudom támogatni, de tanuljon jól, akkor átkerül államira az elsö sikeres éve után, tovább nem fizetném, mert az ö felelössége, és valóban, ott a diákhitel.
Tehát 2 félév negyedét minden további nélkül adnám, de ha nem tanul jól, oldja meg ö, nem vagy te a dadája.
Ez csak az első lépés lenne. Folyamatosan tartaná a markát utana is.
Tanuljon jól es kerüljön át allamilag finanszírozottra. Ez a megoldás.
"Én erre csak annyit tudtam mondani, hogy vegyék fel a diákhitelt, amit csak a tanulmányok finanszírozására lrhrt felhasználni."
Megmondtad, jól mondtad. Tarts ki emellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!