Családodban,hogy élitek meg az inflációt?miben éreztek változást?
Jóvvammán. Én is eszem ilyet, évente néhányszor, de a kérdező férje lyukas cipőben jár, meg parizetes kenyéren élnek lassan.
Akkor minek szemét, ipari hulladékra költeni?
Ezek nem csak dragák, de tápertékben is şzarok. Átmennek rajtunk, mint seregélyen a cseresznye.
Ne tegyetek már úgy, mintha nem értenétek miről van most itt szó.
Ráadásul a gyereknek veszik.
A gyereknek fehérje kell, gyümölcs, meg zöldség.
"olcsóbban is jövünk ki, ha rendelünk (sajt, felvágott, de még a zöldség is baromi drága)"
Ezt te se gondolod komolyan... Az az étterem, ahonnan rendelitek, ugyanúgy drágán jut hozzá a sajthoz meg minden máshoz - és nem csak az alapanyagokat számlázza, hanem az elkészítés meg a kiszállítás költségeit is.
Én se értem, miért lenne olcsóbb rendelni a pizzát :D
Egy kiló sajt azért nincs 6 ezer ft, hogy 10 deka 600 ft legyen, jó az 300-nak is.
Egy db pizzához, amit megveszel, kell kb. 10 deka liszt, pici élesztő még olaj (kb. 50 ft),1 paradicsom összeturmixolva szósznak fűszerekkel (kb. 30 ft) , feltétnek pl. 6-7 dkg pirított csirkemell (140 ft), hagyma, paradicsom, kis kukorica, pár szelet csemege uborka (összesen 150 ft), ez mennyi volt sajttal, 700 ft sem.
De nyilván ettől még jó pizzát rendelni, csak ne mondjuk már, hogy olcsóbb :D
Kb. 3 havonta ugyan hadd engedjek meg magamnak ennyi "luxust".
Persze, nyugodtan. Csak ne mondd azt, hogy azért, mert olcsóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!