Családodban,hogy élitek meg az inflációt?miben éreztek változást?
"egy szűrő+konyharuha kombóban kicsöpögteted. Ez kb. 2x3 percet vesz igénybe"
Meg némi vizet meg tisztítószert meg áramot, stb., hogy kimosd a konyharuhát meg elmosogasd a szűrőt, aztán majd elmosogasd azt az edényt is, amibe a joghurtot teszed. Ez mind nincs, ha kész joghurtot veszel, és ezekkel együtt viszont már nem is olyan biztos, hogy érdemes... Én úgy tudom, a joghurtot hűtve kell tárolni, te meg azt mondod, meleg helyre kell tenni... És mi van, ha megromlik, mire enném, mert mondjuk 6 óra múlva már nem vagyok otthon, vagy addigra már alszom, hogy másnap mehessek munkába?... Könnyű elbagatellizálni, ha valaki már érti a dolgát, de azért annál biztos nagyobb macera, mint hogy 2x3 perc... Eleve miért kétszer? Na szóval minimum utána kell nézni, utána kell olvasni, úgyhogy annyira azért nem egyszerű egy kezdőnek, mint annak, aki már évek óta rutinosan így csinálja.
"pont nasikat soroltam fel ,de a többi terméket is. Csak hát mindig a gyerek követeli ezeket,és nehéz nemet mondani"
Hát pedig mindentől függetlenül is nagyon is fontos, hogy nemet tudjatok mondani, enélkül nincs gyereknevelés.
"lesz egy házunk"
Egy lakás is elég lenne két gyerekkel...
"3 gépünk van otthon"
A számítógép nem fogyaszt olyan sokat, mert (elsősorban) nem hőt termel.
"Én úgy tudom, a joghurtot hűtve kell tárolni, te meg azt mondod, meleg helyre kell tenni"
Azért kell a meleg, hogy megjoghurtosodjon. (Hú, de szép szó lett..) Utána persze mehet a hűtőbe.
"azért nem egyszerű egy kezdőnek, mint annak, aki már évek óta rutinosan így csinálja"
A rutinos is volt kezdő. De nyilván nyafogni egyszerűbb..
Mi a fenének 3 számítógép otthonra, el kell adni, máris van belőle pénz.
És még valamit nem értek-hitel mert házat vettetek, de az albérlet 120ezer???????
"Később terveztünk gyereket mikor csökken a hitel,de hamarabb jött a baba. Vetessem el,hogy pár év múlva legyen másik"
Mondjuk, feltételezem, tudod, hogy készül a gyerek, normálisan kellett volna védekezni. Ja biztos védekezés mellett lett, nem is érted, hogy, mint mindenkinek itt a gyk-n.
És ha ennek a gyereknek is kell fejlesztés, azt miből fogod kigazdálkodni, ha egy 3 ezer forintos kínai cipőre nem telt a férjednek?
De mitől csökken egy hitel havi törlesztője.
Lehet nekem volt szar konstrukciós lakáshitelem, de lefele sose ment a havi törlesztő összege, csak amikor 15 év után kifizettem az utolsó részletet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!