Családodban,hogy élitek meg az inflációt?miben éreztek változást?
Másképp eszünk, azt nézzük mi akciós. :(
Sajt lehetetlen...
Éttermet teljesen kihagyjuk, pedig régen jártunk.
Autó helyett bkv.
Mi csak alapélelmiszereket veszünk szinte,azokból is csak a legolcsóbbakat .Készételt és vagyasztott dolgokat, zacskóslevest csak nagyon ritkán fér bele. Nem járunk étterembe de soha nem is jártunk.
Családi programnak is inkább ojanokat keresünk ahol utiköltségen kívül szinte semmit nem kell fizetni(túrázás,városnézés,egy tóhoz lemenni,biciglizés ,stb.. )
Naggyából nálunk csak ennyi a változás.
Nem szeretnék senki feje felett pálcát törni, de mi úgy vészeltük át eddig, hogy annyit vállalunk amennyi anyagilag belefér. Egyikünknek sincs kiugró kereste, ketten együtt kb 600 nettót viszünk haza. Ebből fizetjük a hitelt, fenntartunk egy autót és bérlünk egy garázst hozzá. Még hozzávesszük ehhez a rezsit és a kaját, kb 400 ami elmegy összesen, így marad 200. Erre mertünk vállalni 1 gyereket, aki remélem hamarosan úton lesz.
A kaján nem spórolok, persze nézegetem az akciókat, de ugyanúgy megesszük azt, amit eddig is. A lakást idén felújítottam, erre eddig közel 4 milliót locsoltam, itt sajnos megérzem a drágulást, mert sajnos pár dolgot tologatni kellett illetve kell emiatt.
Összességében azt gondolom, hogy jól menedzseljük a pénzügyeket, eddig életminőség terén nem kellett leadni. Egyedül az idei nyaralás maradt el a felújítás miatt, ezt vállaltuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!