Családodban,hogy élitek meg az inflációt?miben éreztek változást?
"Egyikünknek sincs kiugró kereste, ketten együtt kb 600 nettót viszünk haza"
Ez maximum Budapest környékén meg a nyugati határ mellett nem "kiugró" fizetés. Hidd el, itt az ország keleti részében nettó 300 ezer forint, pláne mindkét félnek, nagyon jó fizetés.
11
Elhiszem, de tegyük a mérleg nyelvére a másik oldalt is, légy szíves: Budapesten vagy akár a nyugati határ mellett minimum triplája egy saját ingatlan. Példának okán.
"Budapesten vagy akár a nyugati határ mellett minimum triplája egy saját ingatlan."
Én debreceni vagyok, itt a többség tényleg ilyen 180-240 ezer között keresz, az ingatlan meg albérlet viszont nem harmada a pestinek...
Mondjuk ahol a kenyér ára gondot okot, ott üres kalóriákra (Nutella, csokiskeksz) nem költenék.
Ezek nem napi szükségletek, és ha meg is tudom venni, akkor sem vásárolok ilyesmit.
Édességnek vannak sokkal egészségesebb alternatívák, mint a Nutella.
Nézd, aki nem jómódú, azok mind megérzik. Mi is.
DE!!!
A túró rudi, fánk, csokiskeksz, nutella, fasirtok??? ezt nem is értem, miért nem te készíted?, és a majonéz teljesen felesleges kaják.
Nem is egészségesek, tele zsírral, meg minden sźarral élelmiszeripari szemét.
Nekem is 2 gyerekem van, de hidd el ezek teljesen feleslegesek, ne is vesszük meg.
Ezt a pénzt inkább költsd húsra, gyümölcsre, zöldségre.
A gyerekvállalást lehet egy kicsit jobban át kellett volna gondolnotok.
Én gyerekkori szegénységből jöttem és véremmé vált a figyelés az árakra.
Nézem mikor, hol van akció. De a húsokat, tojást, zöldséget, gyümölcsöt preferálom.
És nem szégyelltek ilyen körülményekre még egy gyereket vállalni, mikor az elsőt sem tudjátok normálisan eltartani? Jó, hogy majd nyomorogni kell a gyerekeknek is?
Ha a férjed eltöri a lábát és nem dolgozhat fél évig, éhen haltok?
Miért nem vettetek panelt, miért nem álltatok meg egy gyereknél? Vagy ez ilyen provokatív kamuérdés?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!