Meghívnátok a meleg fiatok párját egy családi rendezvényre?
Figyelt kérdés
Kisebbik fiúnk most lesz 18 éves és nagy családi ünnepséget tervezünk neki. Nagyobbik fiam meleg és több éve együtt él a párjával. Én szívesen meghívnám, csak vacilálok, hogy esetleg a többi rokon hogyan fogadná, akik nem tudják. Meghívhatom, vagy inkább kérjem meg a fiamat, hogy egyedül jöjjön? Ti mit tennétek?2022. aug. 15. 21:26
41/59 anonim válasza:
Én soha nem fogom bemutatni a páromat a rokonsagnak, mert full keresztények. Kellemetlen szitu lenne mindenkinek. Nem hiányzik a dráma.
42/59 anonim válasza:
Persze hogy meghívnám. Közölném a fiammal, hogy ő és a párja is hivatalosak, aztán ők eldöntik, hogy bevállalják-e.
43/59 anonim válasza:
Meghívnám, aztán eldönti, hogy jön-e.
Ha viszont bárki elkezdené a homofób fxságait, azt abban a másodpercben kidobnám és többet nem kéne jönnie ;)
44/59 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy meghívom a párját, együtt élnek. Ha barátnője lenne, azon is vacillálnál? Na ugye, hogy nem. Hívd meg őket, mint párt, és majd ők eldöntik, hogy szeretnének-e együtt mutatkozni, vagy sem.
Majd amelyik rokonnak nem tetszik, az elmegy, de biztosan nem hagynám, hogy megszólják a gyerekemet azért, mert meleg.
45/59 anonim válasza:
Akik azt írjak, hogy soha nem engednek hogy valamelyik rokon beszoljon a gyerekuknek csak mert meleg, bar az én szüleim is ennyire ki álltak volna mellettem. Én nem vagyok meleg, de más dolgokban jól esett volna ha ki állnak mellettem.
46/59 anonim válasza:
Hívd meg, a fiadhoz tartozik! Majd ők eldöntik, hogy szeretnének-e együtt jönni. Ha nekem lenne fiam, és valamelyik rokon a szájára venné ezért, én a rokontól válnék meg. Nyilván semmi olyat nem csinálnának, amit különböző nemű párok se tennének társaságban ( maradi agyam van, de ha egymást falják az emberek társaságban, fogdossák, vagy egymás ölébe ülve nyalakodnak, az engem nemtől függetlenül taszít, és nem társaságba való viselkedésnek gondolom) Bízz benne, hogy intelligens annyira a családod, hogy még ha meg is lepődnének, akkor se fogja ott senki tudtára adni, és nem is ezen fog csámcsogni. Bár, tényleg nem értem, mit lehet ezen jobban csámcsogni, mint pl. amin egyébként is szoktak a pletykás rokonok, csak más másért (dagadt/kurvásan öltözik/miből van pénze/stb). Valamiért szerintem mindenkit kipletykálnak, akik olyanok...
47/59 anonim válasza:
46 os ha ilyenért szólnának be amit írsz (ölben ülve nyalakodás), akkor is lenne valami pc madár aki elkiáltaná a varázsszót hogy :homofóbia. Aztán a sok "haladó" begerjedne
48/59 anonim válasza:
Meghívnám.
Mondjuk, baromira nem örülnék, hogy a fiam meleg, de akkor is a fiam lenne, és szeretnék az élete része lenni, ezért megadnám neki azt a tiszteletet, hogy elfogadom a párját.
Ennyi.
49/59 kovpet válasza:
41: De hát ők elvileg elfogadók, emberszeretők, nem?
50/59 anonim válasza:
Persze, elhívnám . Egyébként kit támogasson az ember,ha nem a saját gyerekét? Amúgy olyan prolikat meg sem hívok magamhoz,akik képesek arra,hogy a saját rokonaiknak (vagy bárkinek) beszólogassanak azért mert férfi a párja férfiként, család ide vagy oda, nekem ilyen tulkokra nincs igényem a környezetemben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!