Meghívnátok a meleg fiatok párját egy családi rendezvényre?
Figyelt kérdés
Kisebbik fiúnk most lesz 18 éves és nagy családi ünnepséget tervezünk neki. Nagyobbik fiam meleg és több éve együtt él a párjával. Én szívesen meghívnám, csak vacilálok, hogy esetleg a többi rokon hogyan fogadná, akik nem tudják. Meghívhatom, vagy inkább kérjem meg a fiamat, hogy egyedül jöjjön? Ti mit tennétek?2022. aug. 15. 21:26
51/59 anonim válasza:
Persze, ha már együtt élnek, akkor az egy komolyabb kapcsolat, így az én szememben már ő is kvázi családtag. Aztán azt meg már neki kell eldonteni, hogy jön-e, vagy sem.
52/59 anonim válasza:
48! 7 es vagyok és nem hiszem, mert én igazi(!) férfi vagyok nem olyan akik általában körülvesznek, így pl a kérdés szereplői
53/59 anonim válasza:
Messze állsz te az igazi férfitől 52-es.
54/59 anonim válasza:
Az én kommentemet kitörlik mert lesuttyóztam az 52est, de az ő indokolatlanul sertegeto, homofob kommentjet nem. Érdekes. :D
55/59 anonim válasza:
Áruljátok már el, mit értetek Heterofób alatt, mert több kérdés alatt is találkoztam ezzel a kifejezéssel, de amit elvileg jelentenie kéne, ahhoz soha semmi köze nem volt egyik kommentnek sem.
56/59 A kérdező kommentje:
Már bocsánat, de nem lehetne befejezni itt egymás szapulását? Mindössze egy kérdést tettem fel azzal kapcsolatban, hogy a fiam párját meg merjem-e hívni egy olyan családi eseményre, ahol lesznek többen, akik nem tudják, hogy ők egymást szeretik. Erre kértem érdemi választ! Az egymás gyilkolását pedig vigyétek máshová!
2022. aug. 17. 23:18
57/59 anonim válasza:
56 úgynevezett kiváncsi hetero még lehetsz, nem kiváncsi heterok selejtnek titulálása közben
58/59 anonim válasza:
#59 van különbség aközött hogy én toleralom őket mert ugyanolyan emberek (ez nem kíváncsiság hanem tolerancia), meg aközött hogy neked a közeledbe se menjenek mert te "nem vagy rájuk kíváncsi", ami igazából nem a kíváncsiságrol szól hanem arról hogy többnek, értékesebbnek tartod magad másoknál.
Holott aki indokolatlanul gyűlölködik soha nem lesz több senkinel. Sőt..
Kérdező, te meg ne hisztizz, kaptál 50 választ a kérdésedre, 90 százalékuk azt mondta meghivná. Mit akarsz még?
59/59 anonim válasza:
Végül meghívtad? Mi történt azóta?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!