Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívnátok a meleg fiatok...

Meghívnátok a meleg fiatok párját egy családi rendezvényre?

Figyelt kérdés
Kisebbik fiúnk most lesz 18 éves és nagy családi ünnepséget tervezünk neki. Nagyobbik fiam meleg és több éve együtt él a párjával. Én szívesen meghívnám, csak vacilálok, hogy esetleg a többi rokon hogyan fogadná, akik nem tudják. Meghívhatom, vagy inkább kérjem meg a fiamat, hogy egyedül jöjjön? Ti mit tennétek?
2022. aug. 15. 21:26
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim válasza:
80%
Én meghívnám és aki ott ezen problémázna emlékeztetem vele hogy merre a kijárat egy tasli kíséretében
2022. aug. 15. 22:41
 22/59 anonim ***** válasza:
29%
14-es vagyok. Na látom már megy a lepontozás. Talán tilos függetlennek lenni ebben a dologban vagy mi?
2022. aug. 15. 22:48
 23/59 anonim ***** válasza:
86%
Velük beszélném meg, de én szívesen hívnám el.
2022. aug. 15. 22:54
 24/59 anonim ***** válasza:
92%

Macerás helyzet. Lehet, jobb lenne várni, amíg megtudják sokan, és az elfogadóbbakkal összehozni őket.

Én nem tenném ki a gyerekemet olyan helyzetbe, amikor bánthatná bárki.

2022. aug. 15. 22:56
 25/59 anonim ***** válasza:
88%
Természetesen meghívnám, és akinek nem tetszik, azt rövid úton elküldeném. De különben sincsenek a barátaim között homofóbok, nyilván.
2022. aug. 15. 22:57
 26/59 anonim ***** válasza:
91%

" Talán tilos függetlennek lenni ebben a dologban vagy mi?"

Azt írtad, hogy nem akarod,hogy a gyerekek ilyet lássanak, ez minden, csak nem független...

2022. aug. 15. 23:00
 27/59 anonim ***** válasza:
88%

Majd túlteszik magukat rajta. Akiről meg biztos vagyok benne, hogy jelenetet rendezne, beszólogatna, mert közismerten homofób, annak előre szólnék, és ha nem tud viselkedni, akkor ne is jöjjön.

Mondjuk a mi családunkban nem lenne ebből semmi gond.

2022. aug. 15. 23:01
 28/59 anonim ***** válasza:
19%

Azt nem én írtam. De most őszintén, akinek ez a LMBTQ dolog jó, csinálja. Nem kenyerem az utálkozás, de közös nevezőre is elég nehéz jutni. Nem vitával, értelmesen és higgadtan.

2022. aug. 15. 23:04
 29/59 anonim ***** válasza:
89%
Szerencsére az én családomban fel sem merülne, hogy ne hívjuk meg.
2022. aug. 15. 23:07
 30/59 anonim ***** válasza:
86%

Akkor töröltek választ, szám alapján néztem vissza.

"akinek ez a LMBTQ dolog jó, csinálja."

Ugye tudod, hogy ez nem egy döntés mint pl a hobbi? Pl én ha biszex vagyok, nem azért vagyok az, mert egyik nap gondoltam egyet, hogy inkább az akarok lenni és nem hetero.😅

2022. aug. 15. 23:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!