Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghívnátok a meleg fiatok...

Meghívnátok a meleg fiatok párját egy családi rendezvényre?

Figyelt kérdés
Kisebbik fiúnk most lesz 18 éves és nagy családi ünnepséget tervezünk neki. Nagyobbik fiam meleg és több éve együtt él a párjával. Én szívesen meghívnám, csak vacilálok, hogy esetleg a többi rokon hogyan fogadná, akik nem tudják. Meghívhatom, vagy inkább kérjem meg a fiamat, hogy egyedül jöjjön? Ti mit tennétek?
2022. aug. 15. 21:26
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
92%
Meghívnám
2022. aug. 15. 23:12
 32/59 anonim ***** válasza:
92%
Én meleg vagyok. Jól esne, ha ilyen helyzetben meghívnák a párom is. Nyilván, ha nem szeretném még felvállalni a többi rokon előtt, akkor nem vinném el. Ha nem zavarna a reakciójuk, akkor elvinném (már, ha a páromat sem zavarná a dolog).
2022. aug. 15. 23:13
 33/59 anonim ***** válasza:
48%

29-es vagyok. Na látom továbbra is a lepontozás. Bajotok, ha utálnak, bajotok, ha valaki független és nem szólogat be hanem békénhagy...

Akkor mondom megint: felőlem csináljátok. Engem NEM zavar. Engem AZ zavar, hogy támadásnak veszitek azt, ami valójában nem is az.

Azt úgy értettem, hogy aki azonosnemű kapcsolatot akar vagy tudomisén, én nem látom akadályát.

-

Na, tisztáztuk végre a dolgot? Mert szerintem nem szóltam be senkinek. És nem is fogok.

2022. aug. 15. 23:25
 34/59 anonim ***** válasza:
92%

"Nem, nem akarom, hogy esetleg jelen lévő gyerekek a rendezvényen ilyet lássanak."

Mert mi lesz, ha meglátják? Attól félsz, hogy melegek lesznek tőle? Biztos, hogy a kérdező fia gyerekkorában egy csomó heteró párt látott nyilvános helyeken és rendezvényeken, mégse lett tőle heteró. Fordított esetben is ugyanígy működik. A szexuális irányultságunk nem azon múlik, hogy milyen nemű párokat látunk gyerekkorunkban.

2022. aug. 15. 23:34
 35/59 anonim ***** válasza:
93%

Írásban nem lehet átadni a hangsúlyt, ám nagyon lekezelően jött át az, amit írtál. Valószínűleg mások is emiatt pontoztak le.

Egyébként, a felesleges panaszkodások a lepontozások miatt csak tovább erősítik ezt az érzetet.

2022. aug. 15. 23:34
 36/59 anonim ***** válasza:
24%
Na jó, én feladom, tényleg unalmas hogy a falnak beszélek és akkor is csak az ellenséget látjátok az emberben, amikor egyáltalán nem utálattal közelít. Akkor pontozzátok le nullára, forgassátok ki a szavaim ahogy tetszik. Nem voltam lekezelő, sem büdösbunkó sem homofób. Téma lezárva részemről.
2022. aug. 15. 23:43
 37/59 anonim ***** válasza:
65%

#37 Ugyan, ne vedd magadra! Vannak, akik a lepontozásban lelik csak örömüket, nem lehet olyan választ adni, amit nem húznának le. Egészségükre. (Off, de én ma könyv témában a nekem melyik a kedvenc könyvem a szerzőtől kérdésnél lettem lepontozva :)

Egyébként nekem elég vegyes a baráti köröm, ők azon sem lepődnének meg, ha csillámlámát hívnék bandázni, és el is jönne.

A családom meg alapból lazán veszi a kapcsolatokat, többnyire temetéseken találkozunk, akivel meg közel lakunk sem túl szoros a kapcsolat, kb. elviseljük egymást. Szóval az ő véleményük meg nem igazán izgat.

2022. aug. 15. 23:54
 38/59 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Ha tényleg vlid a kérdés, akkor mindenképpen kérdezd meg a fiadat,hogy ő mit szeretne. A rokonokat nem minden nap látja az ember,az szüleivel azonban jó esetben szorosabb a kapcsolata. Szerintem neki már az sokat jelent,hogy elfogadod és nem ítéled őt el, így Pista bácsi és Teri néni "bezzeg a mi időnkben" kommentjei sem számítanának sokat.

Azt viszont már csak ti tudjátok, hogy esetleges beszólásokat hogyan tudnátok kezelni. Én azt tanácsolnám, hogy sehogy, és eleve ne is hívjatok meg olyan embereket,akik a gyermeked boldogságát nem örömmel fogadnák.

2022. aug. 16. 00:09
 39/59 anonim ***** válasza:
88%
Előtte beszélnék a fiúval, hogy szeretné-e bemutatni a nagycsaládnak. Ha készen áll, támogatom teljes mértékben, de ha nem szeretné, nem erőltetem. De ha jön is a barátja, előtte egyeztetném, hogy párjaként hivatkozzak-e rá. A saját ütemében tegye meg a lépéseket, én mellette leszek és segítek, ahol tudok.
2022. aug. 16. 00:17
 40/59 anonim ***** válasza:
79%
21. század. Mért ne érezzék magukat jól ők is, ezért én igent írok.
2022. aug. 16. 01:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!