Mit kezdjek a férjemmel?
Eléggé megoszlanak a vélemények de ugye a többség arra tenné a pénzét hogy megcsal..
Igen a megszeretgetés az alatt azt értem hogy tv alatt is odabújik hozzám sokszor úgy alszunk hogy átölel ...tudom nem ez a lényeg de érzem hogy szeret aminek én örülök is.:)Szóval egyszerűen semmibe sem változott amikor megismertem mintha ugyanugy lennénk csak most szex nélkül.
Én ezért vibrátort nem veszek,bár megemlítem neki:D
Köszi az eddigi hozzászólásokat majd ma este próbálok vmit alakítani:) Én 29 Ő 32
Érdekes vélemények fogalmazódnak meg.
40 feletti férfi vagyok, - és én is aggódom magam miatt.
Nem egoizmusból, - hanem összehasonlítottam a jelenlegi (érthetetlen) hozzáállásomat a szexhez, a párommal megismerkedés időszakában tanúsított szexuális magatartásommal - és meghökkentő a különbség.
Amikor megismertem a páromat, volt, hogy NAPONTA (!) többször (!) "MEGTÁMADTAM", - és nagyon jól elvoltunk.
Most benne sem látom a "tüzet", - és őszintén bevallom, én sem érzem magamat "falu bikája" szerepben...
Magyarázatot pedig nem tudok adni.
Nem is tudom, mikor "támadtam meg" utoljára a Nőt, - és Ő sem utal a hiányára, - igaz, 12 éve élünk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!