Mit kezdjek a férjemmel?
Lehetőségek:
Megcsal, bármennyire elképzelhetetlen.
Nem tart már vonzónak.
Egy egészséges férfi nem havi 1x alar szexelni. de ha mégis és a férjed, akkor meg kutya kötelessége téged kielégiteni, az nem nagy idő, vegye rá a fáradságot!
Ha nem teszi, akkor viszont komoly gond van a házasságotokkal.
Nálunk mindkét irányba működik, hogy ha egyikünk fáradt, de a másik sexet akar, akkor lehet választani a sex, vagy a másik fél orális kielégitése közt (mint házastársi "kötelesség", bár ez igy hülyén hangzik, szivesen csinálja, ezért a párom. Ha nem szivesen csinálja, akkor ott gond van, de komoly).
Nem tudom, miért, de mostanában állandóan ebbe a kérdésbe botlok. Szerintem ha kíváncsi vagy még több véleményre, írd be a keresőbe, rengetegen ugyanezt kérdezik!Engem is foglalkoztat a téma, nálunk havi 1Xsincs. Nálunk eleinte nem volt rá idő, itt mindig sok feladat volt, amin változtatni akartam (anyós és hasonló ügyek). Így eleinte volt havi 1-2X, ez egyre csökkent, ha valamit csinálni kell (megbeszélni anyjával valamit...stb, vagy fizíkai munka a MI kis családunknak is). Utoljára a gyermekünk megfoganásakor, 3 éve. Amúgy minden rendben (mármint 3-unk közt), nem nagyon értem. Ennyire kevés igénye is lehet valakinek a szexre, de miért pont neki???
Viszont ha nálatok eleinte több szex volt, és ez csökkent le, akkor ott ennek okát javasolnám felkutatni.
15.02. ".az én páromat is úgy kell szinte noszogatni,hogy legyen vmi.de akkor ezek szerint kezd átlagossá válni ez a helyzet.én pl vettem egy vibrátort és mikor megtudta mi a helyzet akkor változtatott a dolgokon mondván nehogy egy vacak szarral próbáljam mg helyettesíteni nekem bevált" - mi vált be? a vibrátor? Mert akkor én is veszek magamnak egyet! :XD Ez a tuti megoldás, lányok, mi mást lehet itt csinálni?
15.34-es!
Az illetőnek, aki vibrit vett, azért vált be, mert a párja utána változtatott, hiszen "féltékeny" lett a játékra. Tehát gondolom többször szeretkeztek utána. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!