Idén végeztem az orvosin. Nem akarok diplomaosztóra menni, de a család ezt nem fogadja el. Ráadásul csörte lenne a jegyek miatt is. Mit tegyek?
megdöbbentem a kérdés olvasásakor...szerintem ez egy troll...mert ilyen hülye nem lehet egy friss orvosdiplomás...
Én is csatlakozom a #30-ashoz..
Elmész anyukáddal és a testvéreddel.
Ha a rokonok nem értik meg, hogy két jegy van csak, és nem fogják fel, hogy anyukád és tesód segítet, nem a nagynéni, akkor az az ő problémájuk, nem a tied.
#33: NA igen! :-)
Alapból belefutott a saját maga leleplezésébe. :-D
"33# tudom ti midnenáron fogást akartok találni a kérdezőn, de segédként dolgozhat."
És az mennyire életszerű, hogy valaki végigküzdötte magát az orvosin, ami alsó hangon is hat év (ha nem csúszott), és sok-sok pénz, majd inkább segédként dolgozik, mert NEM AKAR elmenni az avatására...?
"de amúgy nem írta senki sem , hogy orvosként dolgozott.."
Nem is a múlt időre írtam ezt, hanem a jövő időre... Ha nem megy el az avatására, akkor a jövőben sem fog orvosként dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!