Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idén végeztem az orvosin. Nem...

Idén végeztem az orvosin. Nem akarok diplomaosztóra menni, de a család ezt nem fogadja el. Ráadásul csörte lenne a jegyek miatt is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 doktorjelölt 2 db jegyet kap, amivel be lehet lépni az ünnepségre. (Természetesen jól jönne legalább 6-8 jegy, de álmodik a nyomor.) Anyukámnak és bátyámnak szántam a jegyeket, mivel ők segítettek a legtöbbet. De zavar, hogy titokban kell tartani az egészet a család többi része előtt, hogy mégis megyünk. Nekem nem hiányzik ez az egész, de anyukám ragaszkodik hozzá, hogy menjünk el. Mi a jó megoldás?

2022. jún. 15. 03:31
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
68%

megdöbbentem a kérdés olvasásakor...szerintem ez egy troll...mert ilyen hülye nem lehet egy friss orvosdiplomás...

Én is csatlakozom a #30-ashoz..

2022. jún. 15. 10:21
 32/62 anonim ***** válasza:
95%

Elmész anyukáddal és a testvéreddel.

Ha a rokonok nem értik meg, hogy két jegy van csak, és nem fogják fel, hogy anyukád és tesód segítet, nem a nagynéni, akkor az az ő problémájuk, nem a tied.

2022. jún. 15. 10:23
 33/62 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk elmnondod a csaladnak, hogy ket jegy van, tobben nem johetnek.
2022. jún. 15. 10:24
 34/62 anonim ***** válasza:
100%
szóval ha valaki jó a szakmákában az nem lehet rossz a magán vagy családi életében? ezt ti se gondoljátok komolyan, ugye? VAn akinek egy rutinműtét egyszerűbb mint konfrontálódni valakivel..
2022. jún. 15. 10:30
 35/62 anonim ***** válasza:
2%

#33: NA igen! :-)

Alapból belefutott a saját maga leleplezésébe. :-D

2022. jún. 15. 10:35
 36/62 anonim ***** válasza:
24%
33# tudom ti midnenáron fogást akartok találni a kérdezőn, de segédként dolgozhat.
2022. jún. 15. 10:38
 37/62 anonim ***** válasza:
85%
de amúgy nem írta senki sem , hogy orvosként dolgozott..
2022. jún. 15. 10:39
 38/62 anonim ***** válasza:
55%

"33# tudom ti midnenáron fogást akartok találni a kérdezőn, de segédként dolgozhat."

És az mennyire életszerű, hogy valaki végigküzdötte magát az orvosin, ami alsó hangon is hat év (ha nem csúszott), és sok-sok pénz, majd inkább segédként dolgozik, mert NEM AKAR elmenni az avatására...?

2022. jún. 15. 10:40
 39/62 anonim ***** válasza:
2%

"de amúgy nem írta senki sem , hogy orvosként dolgozott.."

Nem is a múlt időre írtam ezt, hanem a jövő időre... Ha nem megy el az avatására, akkor a jövőben sem fog orvosként dolgozni.

2022. jún. 15. 10:41
 40/62 anonim ***** válasza:
92%
Megvan a bája annak, mikor olyan emberek okoskodnak az orvosiról, akik soha még az épület közelében sem jártak 😅
2022. jún. 15. 10:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!