Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Idén végeztem az orvosin. Nem...

Idén végeztem az orvosin. Nem akarok diplomaosztóra menni, de a család ezt nem fogadja el. Ráadásul csörte lenne a jegyek miatt is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 doktorjelölt 2 db jegyet kap, amivel be lehet lépni az ünnepségre. (Természetesen jól jönne legalább 6-8 jegy, de álmodik a nyomor.) Anyukámnak és bátyámnak szántam a jegyeket, mivel ők segítettek a legtöbbet. De zavar, hogy titokban kell tartani az egészet a család többi része előtt, hogy mégis megyünk. Nekem nem hiányzik ez az egész, de anyukám ragaszkodik hozzá, hogy menjünk el. Mi a jó megoldás?

2022. jún. 15. 03:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
30%
#13, ha álmos vagy, aludjál, és ne fáradj a privát üzenetekkel.
2022. jún. 15. 07:54
 12/62 anonim ***** válasza:
96%
Én nem tartanám titokban, ha megkérdeznék, kerek perec megmondanám, hogy csak két embert vihetek, aki az anyukám és a testvérem lesz. A saját diplomaosztómra konkrétan nem is mentem el.
2022. jún. 15. 07:58
 13/62 anonim ***** válasza:
90%

A család érzékeny kérdés sok ember életében, mindenkinél más-más játszmák mehetnek, és nem tudhatjuk kinél mi zajlik családon belül. Csak azért, mert az illető orvosként végzett és bizonytalan egy családi kérdésben, már szellemi nívót meg intelligenciát kell emlegetni? Neki nem lehet zsaroló apja? Vagy drámakirálynő nagynénje? Nárcisztikus nagymama, akik hisztijeit egy ilyen döntés után nem akarja hallgatni, mert nagy stressz?

Mintha az orvosok nem lennének emberek, hanem tökéletes földönkívüli lények, és ha szembesülünk azzal, hogy hétköznapi gondjaik lehetnek nekik is, egyből itt az alkalom egy kis beszólogatásra. Remélem ez volt a napotok fénypontja :)

Kérdező, én elmennék ezzel a két emberrel. A többiek felnőttek, értsék meg, hogy ennyi a keret, valahogy választani kell és ez a legegyértelműbb felállás. Utána pedig menjetek el valahova azokkal, akik még szintén fontosak.

2022. jún. 15. 08:04
 14/62 anonim ***** válasza:
75%
Nem muszáj menni, ők elmehetnek nélküled is, ha annyira mutogatni akarják magukat. Jegyet is biztos szereznek, ha ennyire fontos nekik.
2022. jún. 15. 08:14
 15/62 anonim ***** válasza:
86%

Attól, hogy ő orvos, a családja még lehet h.lye. Főleg a távolabbiak.

Szerintem menj el anyukáddal és tesóddal.

2022. jún. 15. 08:18
 16/62 anonim ***** válasza:
78%
Én sem mentem. Nekem is volt 1 rokon, aki lebaszott, hogy őt hívhattam volna... mondom, én sem mentem... :D:D
2022. jún. 15. 08:19
 17/62 anonim ***** válasza:
5%
Diplomaosztó és előtte munka?
2022. jún. 15. 08:22
 18/62 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon ráérsz, ha minden hozzászólónak privit írogatsz.
 19/62 anonim ***** válasza:
66%
Mi ebben a bonyolult mégis?
 20/62 anonim ***** válasza:
31%
Szánalom az egész.
2022. jún. 15. 08:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!