Esedékes lassan a diplomaosztóm. Az ez után nálunk tartandó családi összejövetelre szeretném elhívni a barátnőmet is. Szerintetek rendben van, hogy hívom vagy még nem kéne? Infó lent.
Én egyetértek vele. A barátom és a családja a gimis ballagása utáni családi összejövetelre hívott meg pár éve... Elmentem, mert annyira ragaszkodtak hozzá, de én nagyon kínosan éreztem magam, sok idegen között, aki smúzolt velem...
A családi belsős poénokat nem értettem, nem tudtam, hogy ki milyen betegségről vagy családi állapotról beszél éppen és nem éreztem jól magam.
Hogyha szűkebb családi rendezvény, akkor még belefér, de ne erőltesd. Kettesben is tud majd neked gratulálni! :)
Ha már többször is volt nálatok most is jöjjön el ha te hívod. Te érted, vagy ha szabad így fogalmaznom , te miattad jön el és nem mások miatt. Különben is ez az egész összejövetel te érted lesz, rólad szól. Ha rólad szól akkor ott a helye a barátnődnek is ,vagy másképpen fogalmazva, mindazoknak akiket te szeretnél ott látniott a helyük.
Azaz a barátnődnek is.
Írod, hogy ismeri őket és kedvelik, akkor miért ne? :)
Szerintem nem illetlenség... Most akkor ha három évig nem házasodtok össze, akkor három évig kihagy minden esküvőt, keresztelőt, szülinapot, egyéb összejövetelt, mert nem családtag? Az sokkal nagyobb illetlenség lenne szerintem.
Tesóm diplomaosztóján (ill. az utána levő ebéden) ott volt az ő barátnője, és enyémen is az enyém. Ráadásul mindegyik lány akkor találkozott először a szüleinkkel.
Hívd el bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!